Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zlcsi
senior tag
bitcoin gold airdroppal kapcsolatban:
variance:
"Legegyszerűbb módszer az, ha olyan tárcában tartod a bitcoinod, aminek rendelkezel a privát kulcsával. Ha így teszel, akkor a hardfork után előbb mozgasd el a Bitcoinod az akutális addressről, majd mehet a tőzsdére a Bitcoin Gold. Azért kell előbb a BTC-t elmozgatni, hiszen a hardfork állapotában a két coin ugyanazon addressen van ami mögött ugyanazon privát kulcs van és az ördög nem alszik… Jobb kimenteni előbb a BTC-det mielőtt bármilyen idegen Bitcoin Gold walletbe beírnád a privát kulcsodat.Egyébként jelenleg már számos exchange bejelentette, hogy listázni fogja a Bitcoin Goldot. Amiknek ezek közül (általam is ismert) nevük van: HitBTC és a YoBit.net"
Én a hitbtc-re reggeltem, át is küldtem az összes btc-et.
Kár hogy eddig nem ismertem ez a tözsdét tök jól működik
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest