- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
Új hozzászólás Aktív témák
-
virtual
tag
Hát CRT-n én meg tudom mondani simán, hogy 60, 85 vagy 125 fps-el megy a játék. 125 fölött már tényleg nem tudom megkülönböztetni, bár 120 Hz-es CRT-nél nem is tudom mennyire lehetne. Egyébként ezt nem is a látvány alapján lehet megmondani, hanem az egér reagálás/fordulás inkább ami a meghatározó. Ha pl. mást nézek, és nem én mozgatom az egeret, akkor csak a szemre hagyatkozva 60 FPS fölött tényleg nem olyan egetverő a különbség. Csak ha te játszol.
Ez olyan, mint kivülről nézni egy kocsit és megbecsülni a gyorsulását/erejét, vagy benne ülni, és a látvány mellett érezni az erőhatásokat is. Szóval szem-kéz-egér reakció összhatásból egyből lehet érezni, hogy valami nem stimmel és mondjuk 80 alatt van az ember. Ezért a TFT szerintem egyenlőre nem alkalmas komolyan vett multihoz. Pár évet végigjátszol ugyanazzal a játékkal napi néhány órában, és máris megtudod miről beszélek. De persze ne NFSU meg FIFA legyen az a multi...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Loha
veterán
Ezt a cukormázost dolgot vkitől idéztem. Nagyon jól írta, le hogy a TFT-k képe olyan mintha kristálycukorszemek világítanának vagy vmi hasonló, de nem kell ezen fennakadni.
Válaszidő...
a 16ms-os b2b válaszidőnek sincs semmi köze egy CRT vagy egy számított válaszidőhöz... 16ms-os g2g válaszidőnél nagyon jól látszik az utánhúzás, meg még 12ms-nál is. 16ms b2b már nem rossz, de még az sem az igazi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS TUF Gaming monitor, VG289Q, 28", 4K, IPS, UHD
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- 27% számlával! Samsung Odyssey OLED G8 S32DG802 OLED Monitor! 3840x2160 / 0.03ms /240Hz / FreeSync
- Samsung S27R350FHU 27 IPS monitor kiváló állapotban!
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a 16ms-os b2b válaszidőnek sincs semmi köze egy CRT vagy egy számított válaszidőhöz... 16ms-os g2g válaszidőnél nagyon jól látszik az utánhúzás, meg még 12ms-nál is. 16ms b2b már nem rossz, de még az sem az igazi...