- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
virtual
tag
Hát CRT-n én meg tudom mondani simán, hogy 60, 85 vagy 125 fps-el megy a játék. 125 fölött már tényleg nem tudom megkülönböztetni, bár 120 Hz-es CRT-nél nem is tudom mennyire lehetne. Egyébként ezt nem is a látvány alapján lehet megmondani, hanem az egér reagálás/fordulás inkább ami a meghatározó. Ha pl. mást nézek, és nem én mozgatom az egeret, akkor csak a szemre hagyatkozva 60 FPS fölött tényleg nem olyan egetverő a különbség. Csak ha te játszol.
Ez olyan, mint kivülről nézni egy kocsit és megbecsülni a gyorsulását/erejét, vagy benne ülni, és a látvány mellett érezni az erőhatásokat is. Szóval szem-kéz-egér reakció összhatásból egyből lehet érezni, hogy valami nem stimmel és mondjuk 80 alatt van az ember. Ezért a TFT szerintem egyenlőre nem alkalmas komolyan vett multihoz. Pár évet végigjátszol ugyanazzal a játékkal napi néhány órában, és máris megtudod miről beszélek. De persze ne NFSU meg FIFA legyen az a multi...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest