-
PROHARDVER!
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia,
Gyorsban rákeresve én ezeket az infókat találtam. [link] [link] [link]
THERMALRIGHT® hereby announces that the mounting holes of AM4 and AM5 are compatible, and most radiators can continue to be used. In addition, some radiators need to purchase the AM5 mounting kits, so that our loyal fans can continue to enjoy high-efficiency heat dissipation. .
AM5 procin szeretnéd használni, azért kérdezed? Kérdés az, hogy azokkal a hűtőkkel mi a helyzet, amiken még nincs jelölve az AM5 tokozás? Az addig oké, hogy a furathely ugyanott van, de pl. a készlet csavarjai, távtartói, stb. elegendő méretűek-e hozzá?
Még valami unboxing videót lenne érdemes nézni hozzá, hogy az újabb videókban van-e valami plusz cucc a dobozban, vagy esetleg direktben írni egy levelet a Thermalrightnak. Gyári azonosítószám alapján szerintem tudniuk illene, hogy az adott hűtő felmegy-e AM5-re is? Legalábbis nagyobb cégeknél van egy normális nyomonkövetési rendszer a vállalatirányítási rendszerben, hogy ki csinálta, mikor csinálta, mit raktak bele, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Túra és kirándulás topic
- Futás, futópályák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest