Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Hát azért gigába érdekes volt,hogy a biosba volt olyan hogy 2-3 fokozatot is állítottam a cpu volt-nak,és a cpuz még mindíg ugyanazt mutatta.
PL:ha ud3r-be 3.6ghz-nél adtam a biosba 1.0375v-t az a cpuz-be már 1.008v volt,de lazán ugyanezt mutatta a cpuz ha a biosba 1.03125-t adtam,de volt olyan hogy még 1.025 bios fesznél is ugyanazt mutatta a cpuz.Ez csak 1 példa volt,de ezzel a rutinos gigások tisztába is vannak.Na most asus-nál állítok a biosba,és cpuz ugyanúgy változik mindíg.Van külömbség azért.Ezt most nem azért mondtam hogy asus vagy giga,mert nekem teljesen mindeggy.Én nem vagyok eggyik párti se.Mindkét márkát szeretem,és mindkettőnek megvannak a hibái,meg a jó tulajdonságai,de az biztos hogy giga cpu feszbe többet csal.Na jól van,megvan nekem is a véleményem,és tapasztalatom,meg tudom hogy te se ma kezted,de ezen nem is fogunk összeveszni.
Amugy köszi,és üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged