- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- HiMedia lejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
lipi67 #13501 üzenetére
Mondtam hogy tegnap 20k-ért se adtam volna el senkinek
Pár emberke kérdezte mi lenne az ára az első 1-2 héttel ezelőtti tesztek után, 15k-t mondtam alhangon, a 4.4G-s 1.35V-os mutatvány után már 18k-ra tettem a mércét, ha senki nem adná meg akkor marad felkiáltással, a legjobbaknak mindig felára van bármiről van is szó, ha nem is world best, de kis hazánkban mindenképp, komolyabb cucc híján ennyit tudtam kihozni belőle. Jó hogy tegnap linkelted a hwbotot, 12.5x375-ös valid volt szintén g31-es2l lapban, gyanítom ez már akkora órajel hogy fölötte az NB tudásának vége, majdnem 5G
20k-t mondtál tegnap, én azt mondom vidd el 18k-ba és mindenki jól járt. Kivéve a cpu-t, mert annak nem lennék a helyében nálad
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- N€T0X|N: SSD hűtés
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mafia: The Old Country teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest