Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Androidos tablet topic
- Videós, mozgóképes topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
lipi67
üzenetére
Mondtam hogy tegnap 20k-ért se adtam volna el senkinek
Pár emberke kérdezte mi lenne az ára az első 1-2 héttel ezelőtti tesztek után, 15k-t mondtam alhangon, a 4.4G-s 1.35V-os mutatvány után már 18k-ra tettem a mércét, ha senki nem adná meg akkor marad felkiáltással, a legjobbaknak mindig felára van bármiről van is szó, ha nem is world best, de kis hazánkban mindenképp, komolyabb cucc híján ennyit tudtam kihozni belőle. Jó hogy tegnap linkelted a hwbotot, 12.5x375-ös valid volt szintén g31-es2l lapban, gyanítom ez már akkora órajel hogy fölötte az NB tudásának vége, majdnem 5G
20k-t mondtál tegnap, én azt mondom vidd el 18k-ba és mindenki jól járt. Kivéve a cpu-t, mert annak nem lennék a helyében nálad

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pár emberke kérdezte mi lenne az ára az első 1-2 héttel ezelőtti tesztek után, 15k-t mondtam alhangon, a 4.4G-s 1.35V-os mutatvány után már 18k-ra tettem a mércét, ha senki nem adná meg akkor marad felkiáltással, a legjobbaknak mindig felára van bármiről van is szó, ha nem is world best, de kis hazánkban mindenképp, komolyabb cucc híján ennyit tudtam kihozni belőle. Jó hogy tegnap linkelted a hwbotot, 12.5x375-ös valid volt szintén g31-es2l lapban, gyanítom ez már akkora órajel hogy fölötte az NB tudásának vége, majdnem 5G