Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w
üzenetére
Én unalmamban belekezdek, félúton már káromkodok, de végigcsinálom.
Carlosca a legjobb tuning OS ez tuti.
kimi 007
: Na. Úgy csináltam ahogy mondtad(írtad) Szoba kerek 21°. VTT/MCG alapon, ennyihez nem kérnek.
[íme]Ne csodálkozz a képen, drivert nem tettem még fel mert nem ok a tuningnál
B@ssza meg. Jó, hogy megcsináltam, mert most ahogy néztem a hőfokokat..Egye meg a fene. Ha nézed a képet a gépemről, látod, hogy a hdd mögött van egy 120*38as. Szuper is, mert a hdd nem melegedik, de..Ráfujja VGA-ra. 62°
Beszarok. Pedig át van az is pasztázva MX2-cel, faintosan (erősen) felfogatva, és tök jó hűtése is van..A proci hő meg..magáért beszél.
Na, 10-15 perc (várni kell a postást) és uninstall net is és go..
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nikon DSLR topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

: Na. Úgy csináltam ahogy mondtad(írtad) Szoba kerek 21°. VTT/MCG alapon, ennyihez nem kérnek.
Beszarok. Pedig át van az is pasztázva MX2-cel, faintosan (erősen) felfogatva, és tök jó hűtése is van..