Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #1098 üzenetére
Mit?Vagy kit?
A procit,vagy azt aki netán ilyet mond
-Biztos nem előnyös neki,de ha be is indul..olyan lassú folyamat,engem lehet túl fog élni a procim.Nem nálam,de valahol még ketyegni fog.(béke poraimra)Ha meg sec-perc alatt végez vele,sztem szar volt alapból is,túlfesz nélkül is meghótta volna magát.Ok,ez leegyszeűsített lett,de kb igy van.. -
válasz
krammerka #1081 üzenetére
biztos ami biztos beirom ide is az adatokat,hátha elvész az email.
PH nick: akoska07
Cpu: E2140, M0 stepping, FPO: Q736A527 , VID: 1.2375v
Alaplap: Gigabyte P35 DS3R
Ram: 2*1Gb 800MHz CSX CSXO
Hűtés: Vapo LSremélem semmit sem hagytam ki.
és remélem megjelenik a HSZ-m a topicban. -
Motion_Blur
félisten
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #992 üzenetére
Szia!
Asszem elértem a procim és a deszkám határait.Javítani nem tudok,de...
Hétvégén Szombathelyen összerakom a 4300-ast,s megnézem,h mit tud.Azzal végigcsinálom a teszteket.Túl jó eredményre nem számítok,a TX2 jó hűtő,de kevés lesz,az MSI deszkáról nem is beszélve.Majd...majd(remélem)rövid időn belül cserélek ezt azt,s mindíg végigzongorázom,igérem! -
Zájec
veterán
válasz
krammerka #967 üzenetére
jó--nagyot
jónapot !!
Én se hittem el,, eddig föleg csak külföldi fórumokon láttam ilyen eredményt , és most megvalósult a saját lapomba, saját magam által kerált beállitásokkal..
el se hiszem vazzeeddig azthittem hogy ez kiváltságos dolog...
köszönöm a Gratulációt
(igen , de nem eladó, hálistenek nem váltottam ddr3-ra, ezzel jobban jártam)
-
serito
senior tag
-
ImI87
őstag
válasz
krammerka #942 üzenetére
Nem az, hogy feladtam, csak most nincs felesleges 4-5 órám, hogy újra megcsináljak minden tesztet. Ha van egy kis időm, akkor inkább játszok, vagy használom a gépet. Mert egy prime alatt nem igazán élvezetes gépezni. Max netezni lehet, vagy szöveget szerkeszteni.
Majd ha lesz megint időm, akkor megcsinálom őket, és felkerülök a listára.....
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #942 üzenetére
Nebassz már
35MHz ..nagyon sok
!
Sajna ma nem volt olyan hideg reggel..
remélem eljönnek a fagyos hajnalik még mielőtt Szombathelyre megyek.
Törpe letudva,már csak a végrehajtó miatt maradok.Úgy élvezem,h nekem taroznakSzombathelyen majd a 4300-as indul..Igaz,az MSI lap..meg ha elszáll..(el fog,tom)
Táp:Hát azért itt már kvra oda kell tennie magát tápnak,deszkának,keményebb mint 1,725-ön a valid..A hűtőm is dolgozott-no meg az ablak
-
Zé_Mester
őstag
válasz
krammerka #931 üzenetére
sajna konkrétan ehez a laphoz nem találtam, ami neked van, sőt olyat is talátam valamelyik oldalon hogy a G33 chipes lapokhoz nincs olyan szám, amivel lehet macerálni setfsb-vel.
de találtam egy ilyet, ezt esetleg megpróbálhatod, ha nem jó legfeljebb kiírja hogy hobás IC szám.
CV183APAGén amúgy ha ismeretlen lappal szórakozok, akkor úgy csinálom hogy megnézem az összes setfsb-ben lévő lehetőséget, valamelyik úgyis jól ismeri majd fel az FSB és a RAM sebességet
-
#TOTTI
őstag
válasz
krammerka #818 üzenetére
Az új gépek a cégnél E5200esekkel vannak szerelve.. majd ha kiviszem és este a kocsiba lesz ki is fogom bontani.. az a gond hogy le vannak ragasztva de annyi baj legyen ugy leszedem mintha rajta se lenne azt azt mondom rajta se volt.. E4400asomat beáldozom...
amit meglesz a lehetőség..
-
gooool
őstag
válasz
krammerka #816 üzenetére
A karácsonyt azért kell megvárni,mert akkorra lesz egy CM Elite 331-es ház,két 12-es ventivel,meg egy AC Freezer 7 Pro procihűtő.Enélkül nem merek a tuninghoz fogni,mert félek,hogy melege lesz a procinak.
És amúgy nem leszek meggondolatlan,mert már főtt meg proci a kezem alatt.Ezért ha valamiben nem vagyok biztos inkább hozzátok fordulok.
A progikat akkor meg majd leszedem,és a szünetben tuningolok 1000-rel,ha minden rendben lesz! -
gooool
őstag
válasz
krammerka #812 üzenetére
És ezt a VID-es tesztet hogy kell csinálni?A progit hol tom leszedni hozzá?
És ha minden rendben lesz,akkor karácsony körül szállítok egy eredményt.Amúgy még nem láttam E2200-ast a listán,miért nincsenek?És mennyivel tok felkerülni?
Bocs a sok kérdésért,már megint!!!!!! -
fagy53
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #737 üzenetére
Hétfő du.5kor adta fel csigalakó Szhelyre a deszkát,coolert meg a 4300-ast.Hogy mikor ér oda..szerintem ma.Én meg..De még össze se tudom rakni,kell egy ház,táp,memória és VGA.
Subaru: 2 Szőkét láttam,az 1iket igen benézted magadnak..(nevét nem tudom)
birozoli7800: Az Asrock deszka nem híres a tuningról,de..Mindenütt olvasod,hogy PciEXp.fix 100.Na,Nálad nem!Ha kicsit megemeled(105-110)akkor ad még egy kis pluszt tuning(FSB)terén.
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #693 üzenetére
Azt hiszem a procim határaira értem.Most rohangálok ide-oda,szünet is van,gyerekek itthon.Kinyírnak ha kihűtom a kéglit...Amivel meg javítani tudnék..mindenhez nyitott ablakok kellenének..
MSI laphoz,tx2-höz nem sok reményt fűznék.Arra a célra tökéletes lesz,de másra..
Venni meg nem akarok semmit,ha bővül a család..nagyobb ház kellene.-ha netánösszevesznék az asszonnyal..tuningolhatnék
-asszem nem veszíthetek
-
-
#TOTTI
őstag
-
kulerr
őstag
válasz
krammerka #615 üzenetére
Szia!
Most van egy kis időm zaklatni, de ne bíztass mert neked is csak munkád van vele
Egyébként E7200 4465 Mhz vagy tele van már h 20 mhz-ként ugrok?....habár ezen a feszen tényleg ez a vége ha már egy fingnyit adok neki behal, feszt emelni meg már nem akarok tovább
Rossz pillanatban kaptam le a screent most látom mert a get után nyomtam és nem vártam meg amíg a két mag kiegyenlítődik, de ha valakit érdekel 70 fokra álltak be... -
#TOTTI
őstag
válasz
krammerka #602 üzenetére
Igen az jó mert a kupak hűs... de most nézem 1.45V max 69 fok a magok és 50 a kupak.. szóval jó a hűtés... csak a magok melegek...
szerk.. most tolom 9*370en.. és innen növelem majd hogy terhelés alatt legyen 1.5V és abbol amit max ki tudok hozni.. meg is lesz az első eredményem..
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #583 üzenetére
Jaja!Gondoltam,h emlékszel.Ez a"szépreményü" kulerr gyerek asszongyáá,minket keresett tegnap egész nap!
Téged megtalált?Engem nem
csigalaó meg megérdemli a magyarosítást.Nem csodálkoznék rajta,ha lánya lenne Hidraulikának nevezné el!csigalakó: Nyomjad annak a Ramiris-es MSI-nek
-
lipi67
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Spórolós topik
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videó stream letöltése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest