Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Első teszt alapon lazán.
3ghz@0.912v
Nézem mindjárt 0.896v-on hátha. -
bzs73
őstag
Na megjött az új proci.
Egyelőre 3ghz megy 0.912v-on.Lazán végez vele nemsoká,utána próba 0.896v-on.
Kupakot polírozni nem kell mert sík egyenes,semmi gond vele.
FPO:Q829A420
Amúgy vid ennek is 1.175vde különbözik a másiktól,mert annak 40 fokon álltak a magok,és onnan mértek pontosan,ennek meg 38 ill 42-n áll.Jó lessz ez nagyon,úgy érzem.
-
bzs73
őstag
Üdv lipi.Hát én rástartoltam nagyon az ilyen procikra.Van ott eldugva nem 1-2 ilyen még itt ott csak figyelni kell.Hát hogy milyen lessz azt meg ma meglátom.Nem a 4ghz körüli eredmény határozza meg a procit,ezt te is tudod.Volt már nekem is olyan procim is ami 4ghz-et 1.15v alatt vitte,4.5ghz-hez meg 1.40 kelett neki hogy stabil legyen.Tehát majd teszt után eldől hogy milyen is ez a proci,de mondjuk ráfizetni nem fogok szerintem mert 26k-ba vettem.Annyit mindenképp megért.
Amúgy a mostanira is megjöttek a hozzáértő vevők a végére,és el is ment szépen 43k-ba.Annyiba már volt 3 vevőm is,és csak azon múlott hogy ki bír hamarabb fizetni.
Az e8000 wolf topikba már ki is tárgyalták kihez került.Ott látható.Szerintem jó helyre került. -
bzs73
őstag
válasz
lizakattila #6835 üzenetére
Hát ha megnézed a tápellátást is,meg a laphőt,vga hőt,stb,volt ott meleg,de hát mint mondtam nem egy komoly gépbe volt.Azért nálam más körülmények közé fog kerülni.Na de nem iszok előre a medve bőrére.Majd holnap kiderül.Az biztos hogy a mostani, már volt procim, nem ment 1.120v-on 4113mhz-t,főleg nem kánikulába.
-
bzs73
őstag
No elment a jó kis e8400 procim.Holnap postázom.
Aztán holnap már itt is lessz a másik e8400 ami irodai gépbe volt és csak egy rövid teszt van,láthatóan elég meleg körülmények közt,de a teljesítmény az ott van még így is.Na majd meglátjuk nálam hogy megy. -
bzs73
őstag
kellett már egy ilyen eredmény.1-2 hete szinte nem is tesztelgetek és kezdett unalmas lenni a proci.Norm ajánlat meg jelenleg nem érkezett rá,ill nov és decemberre érkezett 40k feletti ajánlat,de hát majd meglátjuk.Az ilyen erdmény engem is felébreszt hogy álljunk már meg.Mit alkudozok én 40k alat.Szerintem nem vagyok elszállva,csak ez a proci tényleg nem azt érdemli hogy bolti áron alkudozzanak rá.Szóval megfelelő ár esetén továbbra is eladó lehet,bár én már nem is hirdetem,meg nem is alkudozok tovább.Egyszerű.A nevetséges ajánlatokra nem is reagálok semmit.Ha meg marad,akkor se sértődök meg.
Amúgy van egy másik e8400 is.Láttad már lipi.?Szerintem nem rossz az se,attól független hogy C0.hirdetés
-
bzs73
őstag
Na jöttem egy tesztel,mert túl nagy a csend
4.7ghz@1.312v-1 óra blend -
bzs73
őstag
Na akoska ugyan mikor lessz?Sajna nincs procija.Reméljük megoldja valahogy a dolgot.
-
bzs73
őstag
Na végre működik a ph rendesen.
-
bzs73
őstag
válasz
Sziszifeca #6721 üzenetére
Hát lehet smallfft is.Az komolyabban igénybe veszi a procit,de blend bőven jó.De szerintem nincs kikötve hogy mivel kell.Látod zsubi meg large fft-ket nyom.Ami neked jól esik.Én személy szerint procitesztnél smallfft-t szoktam nyomni,mert ott csak a proci van rendesen terhelve.24/7-re meg eggyértelmű blend.
-
bzs73
őstag
válasz
tom_tol #6719 üzenetére
Igen.Nekem is volt maximus II és nekem is jobban ment llc nélkül.Ott már tényleg túl keveset droppol a lap.Amugy llc nélkül fog annyit droppolni,mint gigánál llc-vel.Szóval szerintem is ki lehet kapcsolni az llc-t,mert kevés úgy is a dropp,és jobban megy.Gigánál meg ugye nem lehet csak llc-vel nyomni,mert van olyan dropp mint állat.Főleg 4 magossal.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #6692 üzenetére
Hát tényleg kicsit zsákbamacska a proci,így hogy semmi teszt.Még csak az a 4ghz-se lett prime tesztel se letesztelve,csak everest tesztel,meg crysis-al,mert azt játsza állandóan,de 5 hónapig úgy ment.Úgy játszott vele és semmi gond nem volt.Egy evga 790i Ultra lapba volt végig.A lapot nem ismerem,így nem tudom abba hogy mennek a procik p45-höz képest.Amugy meg mindeggy.Nemhiszem hogy így fog menni mint a mostani de nem is kell.A lényeg hogy lessz mit tesztelni,és hát csak reménykedek hogy jól fog menni.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #6690 üzenetére
No beszéltem BMW-vel.Marad nála a q9550.Jó ez így nekem is mert engem annyira nem fogott meg a york.Ha minden igaz kedden itt lessz nálam a másik 8400.Egy ismerős polcán pihen pár hónapja.Vid 1.175v. 5 hónapot használta és végig 9x445mhz-n ment alapfesz adva a biosba.Máshogy nem is használta mert annyira nem érdekli a tuning,és nemrég lecserélte e8600-ra.Meglátjuk milyen lessz.Az legalább nincs tesztelve.
Na majd én megtekergetem annak is a bajszát.Még jó hogy abbahagytam a tuningot. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #6682 üzenetére
Igen.Vagy a volt 9550 jön vissza,mert BMW-nek kellene ez a 8400 télire,és akkor visszaüzleteljük,ez ma eldől,vagy megint egy jó kis wolfi lessz.
A 8400-em meg ha nem kell BMW-nek valószínű Főcske viszi.40k-s ajánlat van másik is de szerintem Főcske itt tartaná a ph-n,ami nem mindeggy.Beszámításos dolog volna sok jó.PL:e5200+30k,meg hasonlóak,de azok a procik meg úgy is kevesek lennének nekem.Azért jó ideje elég jó wolf procikon vagyok és megszoktam hogy van erő ha kell,még ha nem is használom ki.Na ma eldől este. -
-
bzs73
őstag
válasz
tom_tol #6663 üzenetére
mondom én
Amugy most olvastam a york topikba ezt a q9550 elhalálozást.Kicsit felháborított.Már a hirdetésbe is beírtam anno hogy ingyen se kéne,mert egy tudatlan antituningos össze vissza feszeli a jó kis yorkot.Pedig jól ment az a proci,de hát ezt tették vele,és nem kell hozzá magas fesz.Sok buta ember van sajnos. -
bzs73
őstag
Na nekem pedig az apróba a proci és lap is.
[link] ha valakit érdekelne.
Meguntam.
Tesztelni akarok de ezen nincs már nekem semmi érdekes. -
bzs73
őstag
válasz
tom_tol #6582 üzenetére
eggyetértek.
Az hogy a ramot ill lapot ki hogy feszeli,állítja mindeggy.Szerintem is a procira kéne kihegyezni a dolgot,hogy más ne zavarjon be,tehát a proci nyers erejére,önnmagába.Az én eredményeim azok is amik fent vannak a táblázatba,na de ez valószínű úgy is így marad,de engem mondjuk nem is zavar a dolog.Annyi hogy aki blendet ill largefft-t nyom nem úgy nézem hogy ez a proci nyers ereje,tudása. -
bzs73
őstag
Hát a nagy többség blendet nyomott eddig is,meg nem 24/7-es beállítások ezek.Amugy van itt olyan is akinek se blend se small nem ment és largefft-t nyomott,és azzal van fent a listán.Végül is nincs kikötve aszthiszem hogy melyiket kell nyomni.Amugy proci tesztre én is smallt szoktam nyomni,mert az tényleg csak a procit teszteli,de hát mindenki maga dönti el mit nyom.
-
bzs73
őstag
Majd be indul megint a topic.Most már jön a tuning szezon,és lessz itt élet.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #6537 üzenetére
Hát lehet min,mert boldog boldogtalan tanácsokat osztogat az biztos.Néha jókat nevetek én is,de hozzá se szólok már, mert még le is hurrognak hogy mért állítom az ellenkezőjét.Na de mindeggy mert megbirom én is találni a megfelelő embereket,akikkel megbirom osztani a tapasztalatokat,és nem hallomásból építgetem a dolgaimat.Azért hálistennek még ez a topic mentes az ilyen dolgoktól.Mármint a sok zagyvaságtól,ill értelmetlen tanácsoktól,vitáktól.Remélem így is marad.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #6524 üzenetére
Na látom te is annyira vágod ezt a témát mint én.
Én arra értettem hogy azért újabb játékok többsége már a 2 magot kihasználja de win alapból csak 1 magot enged.Ha engeded mind2 magot csak jobb neki szerintem.Eleve a proci sincs terhelve annyira,na meg...
Na mindeggy.Majd másik topicba.Nem idevaló.6524) akoska07:Hát én is asusos voltam nagyon, és végig is zongoráztam őket rendesen.Nekem most is jobban bejönnek összességébe,de hát nálam is a tuning a lényeg,ezért is váltottam.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #6522 üzenetére
Hát nem is sírok.
Nekem teljesítmény pont játékokra kell az meg 2 magot bír egyelőre.Máramelyik.Azt a 3-4 játékot kivéve ami már használ is 4 magot.
Amugy ezzel kapcsolatba kérdeznék tőled valamit,bár nem pont a topikba vág.Ha játékoknál ugye ctrl+alt+del=feladatkezelő >folyamatok>kiválasztom a játékot ami fut>jobb egérgomb> Affinitás beállítása>hogy hány magot használjon a játék.Na most itt ha engedi a 2 magot azt ki is használja vagy csak engedi és semmi értelme.Alapból szinte mindíg 1 mag van engedélyezve de ha engedem mindkettőt a terhelés eloszlik azt látom a magkezelésen.Na mindeggy végül is mert én ált engedélyezem mindkét magot .Bocs ha hülyeséget írok de ebbe nem vagyok annyira otthon.De mondom hátha te nagyobb gamer vagy.Amugy maximus II formulába nem ment így az a q9550.Én 1.160v-on csak smallt bírtam nyomni.blend csak 1.168v-on volt meg ud3p lapba meg nézd meg BMW-nél 1.152v-on blend van.Ennyi a külömbség tuningba a csúcs asus p45-be és a fapados ud3 szériába.Na de BMW se nyomott RE lapba ilyeneket ezzel a wolfival mint én ud3 szériába,és főleg p35ds4 lapba amiket nyomtam.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #6512 üzenetére
Na majd lessz valami.Te maradsz egyelőre ezen a konfigon?Vagy csak az eladáson múlik.Én télire maradok még,mert raktunk már össze corei5-t is,és hát se játékokba se úgy általánosan amiket csinálok nem hozna semmi újat.Próbáltam és ez van.Tavasszal azért meglessz a corei,mert nehogy már ne,de annyira nem sürgetem.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #6510 üzenetére
mugen2-t mérete miatt nem akarom.A ThermoLab Baram szerintem is jó lenne és az nem is nagy,és nagyon jól hűt.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #6508 üzenetére
ja.gyakorlok sokat.
Azért felnézek szinte minden nap a ph-ra,csak nem vagyok olyan aktív.Majd megunom azt is és akkor többet leszek.Most hűtőn filózok milyet vegyek.
Amiken filózok:
-Xigmatek Dark Knight HDT-S1283V
-Xigmatek Thor's Hammer S126384
-ThermoLab Baram
-Corsair Hydro H50
A ThermoLab Baram érné meg a legjobban mert 12k alatt van és brutális jó,csak nem annyira teccik mint pl Thor's Hammer ami 15k,de már azon a 3k-n nem múlik.Ezek mind corei lefogatót is tartalmaznak,szóval végre már hosszútávra terveznék hűtőt,azért is akarom jól átgondolni a dolgot.Z600 is teccik és most is a legjobbak közt van de hát brutál nagy és olyat nem akarok,meg vanaz apróba Thermalright True Black is 15k-ba.Corsair Hydro H50 meg már 18k ami sok egy cpu hűtőért.
Na majd kitalálom. -
bzs73
őstag
Hát a noctua nh c hűtőmön dolgoztam én is rendesen,de jó lett.Rendesen felborult az uvegasztalon,és annyit lepolíroztam hogy csavar alátétet raktam a leszorító rugók alá a szorosabb lefogatásért.Mert ugye proci is polírozva van,a hűtő végképp nem kicsit és így már elég sok anyag elveszett onnan.
Paszta meg mx2 van használva de hajszál vékonyan szoktam nyomni.Egy kis rizsszemnyi a procira és azt elhuzom teljesen hogy szinte átlátszó. -
bzs73
őstag
Nem is kell finomabb papír neki.Semmit nem fog hozni.Én 800-1000-1200-vel szoktam csinálni,de még az se muszály.Nem a tükör polír a lényeg.polír.Biztos láttad már, bár nem régi írás.Ha nem javult el kell fogadni hogy melegedős.Az 1.150 vid-hez képest nem csodálkozok.Nézd meg pl Gaben01 procija is jó és még vízzel is melegedős nagyon.Ez van.Egy alacsony vides procinál azt is ki kell fogni hogy ne melegedjen.
Amugy mikor vetted ezt a procit és kérdezted hogy én melyiket választanám a 2-ből nemhiába a másikat mondtam.Igaz az 1.165 vides volt de szerintem jobban is ment és nem is volt annyira melegedős ahogy láttam.De téged az alacsonyabb vid izgatott,pedig nem minden a vid,főleg már 1.200 alatt.
-
bzs73
őstag
válasz
lizakattila #6036 üzenetére
Mi lessz helyette? -
bzs73
őstag
Na beindult lipi látom.
-
bzs73
őstag
Hát most jártam az apróba.Biztos járvány van.Még ennyi jó kis wolfit eladósorba?
Mi van ezekkel?Többmagra váltás,meg notebook meg ilyen hülye kifogásokat.
Hova jut ez a világ. -
bzs73
őstag
Na üdv akoska.Immáron megint p45-be.Megy szépen az ud3r is.Alapon nyomtam is egy tesztet mert ált ezen vagyok vagy 4ghz-en.Alap@blend.4ghz majd este.A p35ds4 lappal is megvan elégedve az új tulaj.Most beszéltem vele.
Ez ajó.Mindenki elégedett.
kulerr:Neked meg egy nagycsomó pénz utaltam a számládra
Remélem a tiedre ment -
bzs73
őstag
válasz
Bagira01 #5777 üzenetére
Hát alulfeszeléshez nem kell vízhűtés az biztos.Amugy meg igazad van hogy sok felesleges csere,de hát ez a hobbi.Ez érdekel.Sok cserének nálam se volt sokszor semmi értelme de kipróbáltam ,teszteltem,stb.Aztán kicsit buktam rajta mikor eladtam és ennyi.Ha épp unatkozom ez az időtöltésem.Tudnák sokkal költségesebb időtöltéseket is a gépezésnél de sajna arra nem tellik.
Hát ha nem is minden hűtést minden tesztbe ,de ezek a tesztek te is tudod hogy milyenek.A lényeg hogy jól szerepel mindenhol.Gyengének,közepesnek sehol nem hozták ki,és a lényeg az egyszerűség.Kevés hely,nincs karbantartás,stb.Mindeggy.Mint írtam nálam egy próbátmajd megér az biztos.Aztán vagy marad vagy megy a háztól.
-
bzs73
őstag
válasz
Bagira01 #5775 üzenetére
Hát tesztekbe még is megveri a léghűtéseket.Vízhűtésbe biztos van jobb,de vízhűtést épp a bonyolult elrendezés,karbantartás,csövek stb miatt nem épít a többség.Pl én se.Nem tetszenek ezek a nagy batár hűtők se mert az egész gépet elfoglalják,komolyabb vízhűtés ugyszintén.Csövek ide-oda stb.Azért ha olyan sz@r lenne nem szerepelne így a tesztekbe szinte mindenhol.Meg ismerős is elég válogatós és teccik neki is.Egy próbát megér.Meglátjuk.Az biztos hogy ki fogom próbálni,már csak kíváncsiságból is.
Zsubi:
Én még nem tudom mikor rendelem.Lehet jöv hét de lehet utána.Az is lehet jöv hónap.Meglátom még.Mindenképp kifogom próbálni de nekem most nem ez a legsűrgősebb mert jó a noctua hűtőm. -
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5761 üzenetére
Tudod mit nem mondtam még neked?Egy pesti cimborám vett hydro h50-et.Tudod amiről beszéltünk egyszer.E8500-ön használja 4ghz-en 1.200v-on,és amit küldött nekem tesztet 1.200v-on 45 fokon tartja a procit.Szerintem nem rossz.A procit ismerem mert régebben még tőlem vette azt a procit.Elvileg itt a legolcsóbb.Annyit mondott hogy tök egyszerű a szerelés.Fentebb nem nézte mert nem nagy tuningos,meg nem is érdekli,csak valami egyszerű vízhűtést szeretett volna.Persze ezt is én ajánlottam neki,hogy talán ez jó lessz.Mondtam neki hogy a radit tegye a házon kívülre és arra rá a rendes gyári ventijét hogy szívja a levegőt róla,házon belülre meg egy másik 120mm-est ami fújja rá a levegőt.2 ventivel tuti jobb lenne még,meg kell is az mert kicsi a radiátor.Írta hogy kipróbálja úgy,és vissza ír jobb-e.Hát csak jobb lessz szerintem.Aztán majd átgondolom én is ezt a hűtőt.
Amugy én is szárazon szoktam polírozni.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5759 üzenetére
Én szinte mindíg políroztam mindet.Talán a q9550 ami BMW-hez ment azt nem mert 2hetet volt nálam kb,meg nem is terveztem vele hosszútávra.Én még a lapokat is átszoktam pasztázni mikor hozzámkerülnek.Nem sz@rozok.Nem bízom a véletlenre,meg más kezére a dolgokat.Amugy meg nem kérdezted.
Amugy ez a Noctua hűtő talp is gyárilag olyan volt mint a dunántúli dombság.Felse raktam úgy.Ahogy hozta a futár ,kibontottam ,penge rá és lestem.Rátettem az üvegpultra és billegtettem a hűtőt.
Na mondom a szokásos.Már políroztam is felfele.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5752 üzenetére
Jól néz ki.
Én is felpolíroztam az enyémet és a hűtő talpát is pár hete.Javult is rendesen a hűtés jó pár fokot.Főleg nagy teljesítménynél jön ki a polír előnye.Amit még észrevettem hogy bármikor felpolíroztam a procit a kupak és maghő közti külömség szinte eltünt,előtte meg 5-6 fokkal hűvösebb volt a kupak.Pl az 1.344-tesztnél is a kupak már melegebb mint a magok.Ez azért lehet mert vékonyabb a kupak tehát jobban felmelegszik de viszont gyorsabban szedi le a hőt a magokról,és ez a lényeg.Most hogy a hűtőröl elveszik a gari nem érdekel.Egy hűtő hogy bír elromlani?Én még nem tapasztaltam ilyet.A proci meg úgyszintén veszti a garit de az se érdekel.Max szétfeszelheted,arra meg nem jár gari.Azért intel procit se látni sűrűn meghalni,norm használat mellett.Szóval szerintem is megéri a polír,de a többségnek a gari a lényeg.Hogy minek azt nem tudom,mert egy lapnál oké a gari.Az meghalhat,kismillió oka lehet.Persze láttam már durva elpolírozást is.Szóval lehet rontani is a hűtésen,de ha fokozatosan,finoman üveglapon végzi az ember ált javul a hűtés.Amugy akoska te vízzel csinálod a polírt vagy szárazon?
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5736 üzenetére
Én nem is azt mondtam hogy ez a legjobb venti.A noctua ventiket veri nálam mert van az is pár db,és a másik az hogy gyönyörű és halkan dolgozik,a légszállítás meg nekem elég.Erősebb ventik biztos vannak de mint mondtam már nem 1-szer én nagyon csendmániás vagyok.Az ilyeneknek mint én egy középutat kell választani.Ha meg valami nagyot akarok tesztelni besegít 2 nagy szobaventi és ki kell a házat támasztani nehogy felboruljon.
-
bzs73
őstag
Nálam is pont így van.Mondjuk nekem nem normalon van mert magasabb a vid,de ugyanígy idle 1.120,load 1.104v,és csak 8.5 szórzóval birom én is megcsinálni.Jó ez.Nekem semmi gond ezzel.Ma este elviszik a jó kis p35ds4 lapot,holnap meg délelőtt hozza a posta remélem az ud3r lapot.Péntek délelőtt feladta kulerr.Alulfeszeléses tesztekkel végeztem ,tovább nincs szükségem p35-re.
#5729) akoska07:Nálam mindíg így megy a gép szinte.Semmi hang.Még 3ghz@0.912v prime tesztnél sincs szinte semmi hang.A ventik még ott 700-800-on tekernek csak és elég.Persze fentebb terhelésnél már a max 1200-1300 között pörög minden,és ott már kis zaj van de hát anélkül nincs jó hűtés.Az nh c12 hűtőn Ez a venti van.Nagyon teccik.A legjobb ventim eddig.
-
bzs73
őstag
Jó az így is.24/7-re meg adsz neki 1.120v-ot és stabil lesz.Ha játszok és nem felejtem el feltenni 4ghz-re én is 1.120v-on tolom a 4ghz-et.Nagyon más profil nincs is elmentve a biosba csak 3ghz-0.912v,és a 4ghz-1.120v.Ezt a 2 beállítást használom.Próbáld 8.5 szórzón.Nekem ott megy a legjobban.
-
bzs73
őstag
válasz
lizakattila #5710 üzenetére
ott van akoska procija is.
Hát azért annyira nem repkednek a 4.5-5ghz-es eredmények,de akad 1-2.Na megnézem a meccset.Ugyan mit csinálunk a svédekkel
-
bzs73
őstag
Na látod zsubi mit megnem tennének a procidért már most
-
bzs73
őstag
Abba biztos lehetsz hogy nem fog úgy menni az a 8400 proci M2F-ba mint p35ds4-be.Hidd el nekem.Nekem volt ud3p,M2F,p35ds4,és ez a mostani procim volt mind3 lapba.Kb p35ds4 és ud3r-p lehet egy szinten tuningba.Pontosítok.4ghz-ig p35ds4 a legjobb,4ghz felett pedig ud széria.Ennyi.De majd rájössz.Én nem akarlak lebeszélni a M2F lapról.Annyit birok mondani hogy jegyezd fel a mostani eredményeidet és mikor pl 3ghz@0.912v-ot nyomtál stabilan és majd M2F-ba be se bootol ezen a feszen akkor emlékezz vissza mit mondott bzs.
-
bzs73
őstag
válasz
lizakattila #5693 üzenetére
Kösz neked is.Most láttalak meg.
-
bzs73
őstag
Maximus II formula jó lap.Sok extra és talán a legszebb p45 az biztos.Hőmérsékletek is nagyon jók,és ott tényleg sokat számít az átpasztázás.Tuningba asusok közül a legjobb,de egy fapados ud3r /csak tuningba/ lealázza.Szó szerint.Persze nem minden a tuning.Így hogy már pl tudom én is hogy mit tud a procim szivesen visszaállnék M2F-re de már nem érné meg,meg nekem még mindíg a teljesítmény és nem a kényelem az első.Biztos hogy tecceni fog a lap és ha elfogadod hogy tuningba nem az elsők közt van elnem adod az biztos.Én nem bírtam elfogadni.
#5695) akoska07: Köszi
#5694) Zsubi: Igen szépen mentek de mint mondtam nem a legjobban.De ha nem vagy maximalista semmi gondod nem lessz a lappal.Nincs hibátlan lap.Az ud szériának több hibája van szerintem,de viszont megy.Tuningba az elsők közt van lazán,és olcsó.
-
bzs73
őstag
Hát a helyzet az hogy várom hogy kijöjjön a corei5.Z-Mester átvette volna most szept közepe fele 45k-ba,de mondta ő is hogy ráér a dolog.Én léptem végül vissza mert úgy volt hogy megveszem kulerr q9550 prociját de hát gondolkoztam hogy minek.Pár hónapra?Csak bukok rajta megint egy nagycsomót.Így mondtam Z-nek hogy akkor a quad kimarad és várjunk míg corei-reváltok.Neki szerintem csak nitro alá kéne wr listás eredményt csinálni,vagy hasonlót.Ők is már corei-t nyomják szerintem és mondom inkább csak wr-en hátha valami nagyot nyomna ezzel a procival.Szóval ha eladásra kerül ő az első,de ha épp nem lessz rá pénze akkor hirdetésbe megy,bár eladás előtt szólok én időbe majd.A másik hogy ha rámszakadna valami pénzeső else adnám.Sajnálom,még ha nem is használom ki.De hát annak hogy az árára nem lesz szükség kicsi az esély.Amugy meg nem tudom hát neked is ott van egy űber brutál proci.Ki sincs tesztelve.De persze mondom ha Z eláll tőle "bár kétlem"akkor eladó lessz előbb utóbb.Csak teccik a corei.
#5691) blazsey2:Persze kell a tapasztalat is rendesen,de mit se ér ha a proci nem akarja.
-
bzs73
őstag
Na elküldöm akoska-nak.Majd átnézi hogy van-e valami hiányosság vagy kivetnivaló.Ha nem mehet a táblázatba.
Néztem amugy 5ghz-et is, suprpi megvolt 1.40v-on de nem is csináltam képet mert hát most minek mikor van ezzel a procival 5.1ghz is.Lefele nem validolok.Ha tudok majd jobbat akkor lessz valid,mert csak szeretne az ember javítani.#5687) blazsey2:Köszönöm.A proci érdeme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest