- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #7423 üzenetére
és ezt nézted.?
Jó a vid is,meg nem is drága.Bukni nem buknál rajta,mert ha kiteszteled csak jobban elmegy,meg még akármi is lehet belőle.Na basszus, ezt pü-be akartam,de már mindeggy.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #7333 üzenetére
Hát én kipróbáltam volna szivesen,csak mint mondtam ha mégse jött volna be,akkor az eladással lettem volna gondba.Elég ha a te volt biostar lapodra térünk vissza.Az se ment el egykönnyen.Pedig biztos jó lap,ezt nem is vonom kétségbe,de most ez a vga leamortizált engem is.Nem volt betervezve,csak egy gts 250,de nem bírtam magammal.Az biztos hogy most már corei7-ig csak ramokat cserélgetek.Azt kiszeretnék még próbálni 1-2 db-ot.Egyelőre az A Data ramok most jól mennek,de nézelődök.Ebből is 4x1gb-t vettem de 2x1gb-t már el is adtam.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #7326 üzenetére
Nem.Nem fog hozni,de mivel ezt a kis +-t a p35-től vártam,de nem lett így vissza p45-re.Nekem csak tesztre kellett a p35,de ezen maradni nem szeretnék azért.Nem a tartom az ud3 szériát hú de jó lapnak,de az megy a legjobban,ez tény,nekem meg nem az extrák számítanak,hanem a teljesítmény.Biostart csak nem mertem bevállalni.Ha nem tetszene,nehezen bírnám eladni.Inkább megyek a biztosra.Ez lessz az 5. p45 ud3 lapom.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #7319 üzenetére
Nekem holnap már megint ud3r lessz,csak rev 1.0 lessz már végre.Ez a p35 most nem hozott semmi plusszt.Érdekes,mert az előző proci jobban ment p35-be kicsivel,de ez nem.
Na majd most megindul,mert eladtam a 2x2gb gskillt is,és át álltam 2x1gb A Data extreme edition 1066+-ra.Elég ott a 2gb nekem,mert úgy is 32bites-en vagyok,meg most a vga mem méret is nagyobb lett.
-
kulerr
őstag
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #7308 üzenetére
Félreértettél!!!
Az Unalmast nem úgy értettem, hogy 1xű!!!! Fenét! Nekem rideg, nincs a táblázatban se vid stb..Biztos nehéz nagyot alakítani vele, de nem sok lehetőség van x-y opciókban. Így értettem. Tuningban nekem a 2xxx, 8xxx, 9xxx szórakoztató.
Egy 2xxx tuningját is 1000x jobban élvezem mint egy 65-67-6850-esét. Pedig az se ripsz -ropsz, de..a 2xxx izgalmasabb tud lenni -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #7305 üzenetére
Gondoltam, hogy nem átlagos
a nem értem-et úgy értettem, hogy nem volt még nekem, nem is ma lesz,s kicsit más ahogy néztem, nekem túl rideg, s nem annyira szórakoztató. Más a teljesítmény, mert ugye az van bőven, meg más az élmény.. Teljesítményben nekem sok, élményben azt hiszem, kevés lenne. Az áráról már nem is beszélve..
Na, kimondom már a sorok közötti, fel nem tett (eddig) kérdésemet: Nem unalmas?(#7306) hackeeeee: Huhh..Nem akarlak elkeseríteni, de ha tőlem kérsz üzletelési tanácsot..szerintem éhen fogsz halni!
Én nagyon nem tudom, hogy mit mennyiért érdemes-reális eladni.Nálam pl. a rendes(nem 2 ember között, tollal írt") garancia kva sokat számít, mert én mindent számlával-garral adok,s veszek is. Gondolom, úgy 10-12k között. Ha azt nézem, hogy egy új 5300 14k akkor ez 10. Ha azt , hogy egy cerka 3200-es(tudom, kva jó kis mocsok az!) 10..akkor ez 13k
Szerintem 11-12k reális eladónak vevőnek.. (gondolom én) -
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #7236 üzenetére
Ákos: Te nem változol
:egy hete írtad meg ezt is
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #7179 üzenetére
Grat a WR eredményhez!!!
-
gooool
őstag
válasz
akoska07 #7168 üzenetére
Én is örülök,hogy örülsz,már csak egy egérpad hiányzik,mert azt persze elfelejtettem venni.
PcGear-nél lehet kapni 11670Ft([link])
Meg ugye kell rá egy jó kis PWM-es venti és jobb hűtést kapsz,mint a Mugen 2,a Frostytech szerint.EarL 007:A lap áráért megdolgoztam nyáron,a házat meg majd visszatörlesztem nagyinak,jó lesz még az a kis anyagi segítség tőle máskor is.
-
-
yolan
őstag
válasz
akoska07 #7120 üzenetére
mindegyikkel mértem
és ami a furcsa, ha 1500-on járatom a ventit rajta, akkor sem mozdulnak meg semerreegy kezdő eredmény a farkassal:
Ph! nicked: yolan
Processzor típus / Stepping fajta: E8400 / E0 / Q829A046 / vid: 1.25v
Alaplap típus: EP45-EXTREME
Memória típus: Crucial Ballistix 1*2Gb 800MHz CL4
Hűtő típus: Mugen 2
[link]Szerk.: bár ahogy nézem sehova sem fér be, sebaj, akkor csak mutiba
-
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #7101 üzenetére
nem feladom,csak időm kevés,most végeztem a melóval,ilyenkor tuning az kilőve
Sok a lehetőség a ref értékeknél,még nem vagyok képbe,hogy mihez kell nyúlni,ha az egyiket emelem pl..............
Ha megvan az összefüggés,akkor már jobb lesz(vagy nem),mindegy,nem vagyok annyira hülegyerek,csak most nincs rá időm............
-
krammerka
őstag
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #7034 üzenetére
Jó lessz az.Biztos.Úgy mondom mintha értenék a corei-hez.
Na de amugy hogy hogy asus lett?Most filózok.giga?Hát te nagy gigás vagy.Hát azthittem majd megindul p35-be.
De elenyésző a külömbség.A lapeladást nem bánom amúgy,mert nagyon korrekt lap ez.
Most maximus II Gene-el szemezgetek.Teccik,és új lap,és alakítottak elég sokat az asusnál. -
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #7020 üzenetére
ezen egyébként már én is elgondolkoztam,hogy mi a tökömnek kell mindig új-és jobb,és gyorsabb konfig,amikor 99%-ba a neten lóg az ember...........
Jó persze,az érzés,a filling az ami megfizethetetlen ebbe az egészbe.
Jó dolog az amikor az ember vesz egy zsír új deszkát,procit,ramot.............
Szoktam is mutatni az asszonynak,nézd milyen szép ez a deszka,mondta is párszor :"ez hülye"
-
kulerr
őstag
válasz
akoska07 #7018 üzenetére
THX
Várjuk azt a 4 ghz-es screen-t...nekem 4*2 giga micronjaim vannak..igaz 1066-osak de simán mennek 1450-et 7-7-7-20-al....nekem inkább az lenne a tesztelni való h 1600-ot mennének -e CL8-9-el..
Ha igen, elmehet a ..csába az összes neves gyártó, h egy ilyen alap ram lealázza őketNálad mit tudnak a ramok?
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #7004 üzenetére
Most nézem akoska mit csináltál.Na az már brutális.Nem semmi.
Van kraft rendesen,az biztos.Nem tudnék olyan dolgot amihez ennyi teljesítmény kéne.Jó tudom elindítassz majd ,konvertálást,játékot,stb,még vagy 5 alkalmazást egyszerre és menni fog mind,gond nélkül.Ez ok.De hát ki csinál ilyet ált.Csak úgy véletlen.
Na jól van,persze tudom én milyen ez.Jó ha van tartalék és nincs miért izgulni,hogy kevés lessz az erő.Télen vagy tavasszal azon leszek én is szerintem.Had legyen már nekem is tartalék rendesen,no meg csak nyugodtabban fogok aludni. -
kulerr
őstag
válasz
akoska07 #7004 üzenetére
Bátor próbálkozás!
azért hagyd élni is néha azt a procit
igazából tudod mit figyeltem meg? , de ezt valaki már írta (Azt hiszam Zájec) az uncorral nyersz legtöbbet, attól tud gyorsulni látványosan a rendszer. Az órajelnél nem vettem észre brutális gyorsulást olyan 3,6-3,8 felett. Pedig van az én proccomban is kakaó
Mivel a 4Ghz olyan "sablon " órajel és azt szinte mindenki kiteszteli kíváncsian várom mennyin tudod majd kihozni... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- GTA V
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest