Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
akoska07 #12441 üzenetére
én még nem
amd: tudom én felügyelni...csak probaképp vettem meg, és mivel anyagilag nem állok ugy, muszáj voltam eladni a Q8200t. ha visszajövök, ami tuti, akkor meg már i5-i7.
tesztek megvannak, már csak meg kell írni, meg grafikonozni
csak gyorsba tudtam tesztelni, mert későn jutott eszembe, h csak össze kellene hasonlítani...aztán azzal toltam, ami épp a gépen volt : winrar, 7-zip, cinebenc r10 , everest összes teszt, heaven benchmark, alien vs predator, dirt2, cs : s és asszem ennyi. jaaa meg 3dmar 06 és vantage,
és azonos orajelen, ami 3250 mhz
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lizakattila #12399 üzenetére
én eddig azt hallottam, h tuningnál nem működik...és mégiscsak...kellemes meglepetés volt
azért az is jo, majdnem mint egy AMD
ez a lap meg...asztem szarabb...de tud ez mindent...csak a ramjaimat nemcsipázza...másikban 1000mhzet 5-5-5-15ön vitte 1.9Val...ittmeg 2Val viszi az 6-5-5-15t...nemértem...de! lecserélem őket. 1-1be 2*2gb crucial ballistixra
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lizakattila #12396 üzenetére
ilyen feszt se fogok sűrűn látni AMD mellett
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lizakattila #12394 üzenetére
most lőttem be L3at.
a hőt a magokra nem mutatja, csak magára a CPUra, de abbol ki lehet következtetni a többi hőt
+fesz nem kellett semminek...még így is alul van feszelve a proci
1orás prime teszt után lőttem ki. szépen megy. így e!
(#12393) rup1u5 holnap nekiülök
-
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
darál0w #12389 üzenetére
egy laza 24/7es beállítás. a VIDem 1.325V
jo lesz ez, és hamarosan kiderül, h mit is tud a Q8200höz képest....namegmég aktiválom az L3at is...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lipi67 #12388 üzenetére
megy majd...logoutba csinálok szép kis tesztet....gyorsba lőttem párat Q8200vel, aztán azonos orajelen (3250mhz) megy majd az összehasonlítás. ja és lesz egy +L3as teszt is.
tesztek : winrar, 7-zip , cinebench R10 , everest mindenféle , heaven benchmark , dirt 2 , alien vs predator, cs : s , 3dmark 06 illetve vantage. minitesztecske
-
darál0w
Jómunkásember
kisAMDvel alapfeszen (1.31V) most járok 3500on
megy ez...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #12329 üzenetére
a remény hal meg utoljára...
az a hűtő+venti már fentvan vagy fél éve
semmi érdeklődő?
fuuu mennyi gond...
nálam most jelenleg a hang számít...elől fuj belefel egy 12es vmi(nemtom mi, majd megnézem
) hátul 2 és oldalt 1 8cmes raidmax világítos csoda kifele...a ház meg elszáll
most veszek vmi szabályzot, mert bnő szolt, h hangos, és nem tud aludni, ha éppen én sem tudok és bekapcsolom
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
kimi02 #12314 üzenetére
attol ittmaradok én, meg ugy is visszaállok...mondom egyelőre csak proba...a775ös foglalatnak meg vége, szal arra már biztos nem térek vissza...majd vmi i-s rendszerrel visszatérek
(#12313) hackeeeee most néztem logoutodaT. tavaly oktoberben olvastam, h bejön az iphone vodánál angliába...ez janárban meg is történt, de egyhamar sztm nem ér ide...ha meg ide is ér, biztos, h elkérik az árát...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #12309 üzenetére
akkor sem kellene ha Nvidia zöld lenne
2x1esek jobban mennek, mint a 2x2esek. de ezek is tudnak azért. mushkinok az istennek nem mennek 1074mhznél többet....semmilyen időzítés és fesz mellett....ezt meg CL5ben 1.9Von viszik...
jaaa. értem...nekem is már csak 20 nap és telocsere
visszajött a vodába az 5800, de 5230 lesz sztm
azért, mert wifi van benne nem ér meg 30al többet... -
darál0w
Jómunkásember
válasz
lipi67 #12291 üzenetére
szal "beházasodsz" a jóba "megint"
hát megprobálok kihozni belőle vmit és össze is akarok dobni egy ilyen Aggregátor féle tesztet, csak nem intel 2vs4mag, hanem intel 4mag vs amd 4 mag szemléletben
(#12292) lizakattila akármi és bármi
majd ha nem jön be ez , vagy ha megunom, majd cserélek i5/i7re és majd akkor jöhet a DDR3 2000+os
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lizakattila #12289 üzenetére
giannitol veszem, bontatlan dobozos, de megírtam neki, h nézzen bele a dobozokba és egy
ilyet küldjön :
de havernak is pont ilyen procit rendeltem még karácsony előtt. neki megy benne
rammal meg jah...én is így vagyok. akkora +kakao nincs benne....pedig most jo áron mennek a DDR2esek is. de marad
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lizakattila #12287 üzenetére
egyelőre csak proba
ha nem jön be, hát tuladok rajta
egy athlon2 x4 620at veszek / giga 770es lappal 710es SBvel.
procit azért ezt, mer ez van pariban a Q8200vel, sőt néhol leveri, a lap meg azé' "csak" ilyen, mert a DDR2t nem adom
aztán ez DDR2es , nameg ott az SB710, amivel aktiválom az L3at , aztán meg kíváncsi leszek, leveri e a Q8200tjo lesz....ismét jöhet egy kis teszt
2 éve volt AMDm asszem. előtte intel mindig....most megint kirpobálom. x2es 5000+ota volt egy kis fejlődés asszem
táblázatba bevehetjük majd az AMDt
-
darál0w
Jómunkásember
na fiuk ugy néz ki beugrottam egy kis üzletbe, aminek AM3as AMD lesz a vége
megnézzük mit tud a másik oldal is
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Sziszifeca #12082 üzenetére
akkor nekem se csipog. csak nem idul el
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Sziszifeca #12078 üzenetére
na. szűkül a kör
most jovolna, ha támogatná a Q9550et . probáld bele -
darál0w
Jómunkásember
látom megint repkednek itt a laza 4ghzek 1.2V alatt
grat.
-
darál0w
Jómunkásember
AC freezer Xtremen gondolkoztatok már?
halk, és nagyon hűt. ~8k.
-
darál0w
Jómunkásember
hogy honnan jönnek manapság ezek az e5ös procik
nekem miért nem lehetett ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest