- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Home server / házi szerver építése
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Analóg fényképezés
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
bepken #78209 üzenetére
Tegnap, 3 ruszki csapattárs, csak putyinul nyomták a vakert. Írtam nekik, h english pls. Nem érdekelte őket. Mondjuk ahogy játszottak, csoda hogy az anyanyelvükön tudtak kommunikálni..
A másik meg a inkorrekt kommunikáció, amikor meglátnak egy embert, aztán call-olják a (pl.) full B támadást..Jó de én amilyen szinten játszom lvl10-es accal, Competitive matchmaking-ben, ott ez van. Nem is nagyon akadok fent ezeken. Na meg amíg egyedül játszom, addig ezt el kell fogadnom. De egyébként vannak jó meccsek is, jó csapattársak. Sőt én is lassan kezdek szép dolgokat csinálni. Tegnap is USP-S-sel leaceltem, hozok 1v3-at. Ilyenkor örülök magamnak, de rögtön leesik, hogy milyen ellenfelek ellen is játszom..
Na mindegy is, ez még ilyen mókamiki szint. De most, ennyi év kihagyás után erre is van szükségem.
A rossz csapatkommunikáció, nekem így is jó most, hogy megtanuljam olvasni a radart. Nem csak azt, hogy feltűnik rajta egy ellen, de megpróbálni beazonosítani a poziját is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest