-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
CosmoBacsika
tag
válasz
kretenallat #60358 üzenetére
Amióta felszabadult a licenc egy rakat gyártó megjelent a saját másolat kapcsolóival, amik természetesen színazonosan másolják a cherry megoldásait. Amúgy szvsz ár-értékben teljesen rendben vannak ezek.
Mondjuk meg tudom érteni, hogy aki játszik miért szereti a kék switchet az elcseszettül nagy hangja ellenére. Nagyon jól érezhető a nyomáspont.
Pár hónapja volt hardveraprón vagy fácsén egy hirdető, aki mint kiderült apuka, a kölök kapta ajándékba a bill-t, de két nappal később már árulták is. Kiderült, hogy a szülők hálószobájának és a gyerekszobának van közös fala, és agyvérzést kaptak a kattogástól
Az én kis játékosomat ezért rendeltem barna kapcsolókkal
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Komplett simrig eladó (igény esetén PC-vel is akár)
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- AUDEZE Maxwell Wireless Gaming Headset - PlayStation
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest