- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Úgy 2 hónapja megvan a CX 400-asom, de jelenleg ő a leghangosabb a gépben. Egy cooler master cm 690-es házról van szó, tehát a táp alul van, és saját légkörrel rendelkezik. Alig van hátul kifelé a tápból léráramlás, ebből gondolom a nagyon alacsony fordulatszámot a venti esetében. Van egy pici kerregő hangja, vibrálást nem nagyon érzek. Azt ajánlották vigyem visssza, mert lehet csapágyas a venti, viszont elgondolkoztam, hogy hang tekintetében megéri e az árkülömbség a vx 450-re való váltást?? Egyálltalán van hangban külömbség a kettő közt? Mit tapasztaltok etéren?
Sajnos érzékeny fülem van, de a pénztárcám véges, ezért nem enermax pro82+ lett a választott. Viszont arról semmi infóm, hogy ténylegesen van e hangban külömbség a cx 400 és a vx450 , esetleg a hx 450 közt?update: nem igaz, mert sok véleményt olvastam, de ez lokalizált topic, így gondoltam itt gyülekeznek azok akik corsaer-eket használnak, és esetleg van olyan is, akinek a fentebb sorolt tápok voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest