- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
delta9
senior tag
Ezért szerintem is megérdemelnének egy fegyelmit a corelnél, hogy nem lehet(ett) ezt változtatni (talán az X3 és felette lévő verziók már tudnak görgőre panningot). Ráadásul én Illustratorban dolgozom, Corellel csak ha nagyon muszáj, így automatikusan az Illu. viselkedésére számítok. Viszont Corel 12-ben észrevettem, hogy ha lenyomom az egérgörgőt (legalábbis nálam a görgő egyben gomb is), akkor zoom helyett panningol a Corel, ha a te egered is ilyen, akkor próbáld ki 11-ben, hátha.
Hogy Vistával működik-e, azt nem tudom, de van egy ilyen kis okosság, ami erre hivatott:
Mousewheel SCROLLING instead of zooming -
delta9
senior tag
vagy nem értem mit szeretnél, vagy baromira túlbonyolítod. kizoomolsz, hogy lásd a területet, ahová a vonal kell. bezier tool-t kiválasztod, egy click a vonal kezdőpontján, egy click a végpontján, mindkét vége elég, ha csak nagyjából van ott ahol szeretnéd. ezek után odazoomolsz mindkét végéhez, és a shape tool-lal pontosan a helyére rakod a végeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest