Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
válasz
samson121 #369 üzenetére
Adok mindjárt egy csomó tippet:
1. Ne b*szd szét a topicot hülyeségekkel.
2. Olvasd el az eddigi hozzászólásokat, hátha valamelyik hasznos. Ha másra nem is, de arra jó lesz, hogy nem teszel fel olyan kérdéseket majd, amit már megválaszoltunk 16-szor.
3. Próbálgasd a programot, és ha konkrét kérdésed van, akkor tedd fel. Nem lehet (vagy legalábbis én nem tudok) általános tippet adni, max. azt, hogy ne szaladgálj az ollóval, mert könnyen megsebesülsz. [link] -
Dexter68
addikt
válasz
samson121 #363 üzenetére
Legfőképpen én köpködöm, de én meg nem vagyok lány. (nagyon nem
)
Hosszú évekig dolgoztam vele, vannak benne jó dolgok, de ezek közé nem tartozik a pontatlanság és a rettenetes színkezelés. Ezek meg komoly pluszköltséget generálnak.
Ha mindenképpen ragaszkodsz a corelhez, akkor a tanárodat kérd meg, hogy arra menjetek rá erősen, hogy mit nem tud a program, és mi az, amit rosszul tud. Érdemes nézegetni a clipart-grafikákat (ez általában a 2-3-ik cd a csomagban, verziótól függően), és elemezni, hogy mitől jó (ha jó).
A puszitól eltekintenék, ha van rá mód. És ajánlom az Illustrator-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Revolut
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged