Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
válasz
samson121 #369 üzenetére
Adok mindjárt egy csomó tippet:
1. Ne b*szd szét a topicot hülyeségekkel.
2. Olvasd el az eddigi hozzászólásokat, hátha valamelyik hasznos. Ha másra nem is, de arra jó lesz, hogy nem teszel fel olyan kérdéseket majd, amit már megválaszoltunk 16-szor.
3. Próbálgasd a programot, és ha konkrét kérdésed van, akkor tedd fel. Nem lehet (vagy legalábbis én nem tudok) általános tippet adni, max. azt, hogy ne szaladgálj az ollóval, mert könnyen megsebesülsz. [link] -
Dexter68
addikt
válasz
samson121 #363 üzenetére
Legfőképpen én köpködöm, de én meg nem vagyok lány. (nagyon nem
)
Hosszú évekig dolgoztam vele, vannak benne jó dolgok, de ezek közé nem tartozik a pontatlanság és a rettenetes színkezelés. Ezek meg komoly pluszköltséget generálnak.
Ha mindenképpen ragaszkodsz a corelhez, akkor a tanárodat kérd meg, hogy arra menjetek rá erősen, hogy mit nem tud a program, és mi az, amit rosszul tud. Érdemes nézegetni a clipart-grafikákat (ez általában a 2-3-ik cd a csomagban, verziótól függően), és elemezni, hogy mitől jó (ha jó).
A puszitól eltekintenék, ha van rá mód. És ajánlom az Illustrator-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos cigaretta 🔞
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest