Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Projektor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED monitor topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Tudom, hogy én is bosszankodtam rajta... szinte az egyetlen dolog, amire a corelkét használom, az, hogy megnézzem egy-egy felirat esetében, hogy különböző betűtípusokkal hogy néz ki. Ezt sajnos nem tudták normálisan megoldani az Illustratorban.
Lehet, hogy az lett a megoldás, hogy visszatértem a 9-eshez
a DXF-formátummal nincs semmilyen tapasztalatom, de corelkét ismerve simán lehet, hogy bugos a szűrője... Ahogy fejlesztik a programot, képesek bizonyos jól működő funkciókat elrontani. A 7-esben pl. jól ment a PrintMerge, a 9-esben már nem tartotta meg a gondosan beállított formátumokat, ami használhatatlanná tette.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest