- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- ASUS notebook topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndreLinoge
újonc
válasz
body007 #3077 üzenetére
Köszönöm Neked is a segítséget! Így már tényleg megy! Már majdnem azt írtam, hogy nem találom ezt a lehetőséget, de csak meg kellett nyitnom a "Text" fület
Mivel PS-em nincs, és a régi gépemen ami volt, az pedig nagyon lelassította, ezért próbálkoztam az újon is a Corel-lel. Nem nagy dolgokra, vagy hivatalos munkára alkalmazom.
Arra amire kellett viszont ez a program a szívemhez nőtt, és nagyjából eligazodok rajta, a beállításokat viszont nem nagyon variáltam, mert attól tartottam, hogy annyira elállítgatom, hogy később bajosan tudom csak visszaállítani.Érdekes dolog ez a png probléma, mert más, elvileg teljesen hasonló (.png formátum, ugyanaz a tömörítés, stb.) képekkel viszont nincs problémája. Most addig melóztam vele, mire rájöttem a megoldásra:
A bitmap beállításoknál sikerült ezt találnom:
A fenti képen "elrejtek" bizonyos színeket (jelen esetben a kép "hátterét", kellett használnom lent a radírt is, mert maradt némi piros, látható nem teljesen zöld a háttér), vagy "megjelenítek" :
Valamelyiknek elvileg jónak kell lennie. Vagy eltüntetsz, vagy megjelenítesz. Akkor van baj ha ugyanabból a színből bizonyos résznek látszania kéne, más területen viszont nem. Akkor viszont ott a radír :-)
Köszönöm mindkettőtök segítségét!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DeepCool CC560 Black V2 garis+ ajándék DeepCool CPU Water Cooler - MYSTIQUE 240 hütö
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest