Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Én mindenképp photoshop-ban csinálnám. Azon a véleményen vagyok, hogy mindent a megfelelő eszközzel kell csinálni. Nálam egyébként az az általános munkamenet, hogy pixel-alapú cuccok elkészülnek photoshopban, vektor-dolgok Illustratorban (régen corelke), és az egészet Quarkban gyúrom egy kiadvánnyá, illetve a szövegek tördelése is abban történik. Így létrejön egy minőségileg ideális helyzet, miszerint grafikát grafikus progival készítünk, kiadványt meg kiadványszerkesztővel. Persze tudom, hogy mindegyikre ráírják, hogy tudja az összes többit, de szvsz ez csak marketingfogás. Quark is tud rajzolni a 4-es óta, de még sosem jutott eszembe használni. Photoshopban is lehet tördelni és vektoros információként elmenteni, de én még életemben nem sz*ptam annyit anyaggal, mint amikor ilyet kaptam levil. céljából. Dráma. Tudják a progik, csak általában rosszul tudják.
Ez olyan mintha ráírnám a névjegyemre, hogy tipográfus és sztepptáncosAztán meg lehetne nézni, hogy hogy szteppelek. (kb. mint egy gerincen lőtt öreg medve)
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest