- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Chromecast topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kösz nem. Sokáig angolt használtam én is (asszem a 9-es volt utoljára), de mivel többen dolgozunk a cégben, és a többiek egyáltalán nem tudnak angolul, ezért átváltottunk magyarra, az meg nem működik, hogy három gépen magyar van, egy meg angol...
Sokáig én se találtam semmit a magyarban, de most már fordítva van, az angolban nem tudok eligazodniAzt, hogy nem tudom mi micsoda lehet, de azokat a funkciókat, amiket tizensok év alatt soha nem kellett használnom, mert nem volt olyan alkalom, amikor kellett volna, hagy ne ismerjem már. Ezért van a fórum, hogy ilyenkor lehessen kérdezni.
(fel sem merem tételezni, hogy esetleg lehet benne olyasmi, amit én használok te meg még soha, és ezért én kapásból vágnám, amit te nem találsz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest