- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kösz nem. Sokáig angolt használtam én is (asszem a 9-es volt utoljára), de mivel többen dolgozunk a cégben, és a többiek egyáltalán nem tudnak angolul, ezért átváltottunk magyarra, az meg nem működik, hogy három gépen magyar van, egy meg angol...
Sokáig én se találtam semmit a magyarban, de most már fordítva van, az angolban nem tudok eligazodniAzt, hogy nem tudom mi micsoda lehet, de azokat a funkciókat, amiket tizensok év alatt soha nem kellett használnom, mert nem volt olyan alkalom, amikor kellett volna, hagy ne ismerjem már. Ezért van a fórum, hogy ilyenkor lehessen kérdezni.
(fel sem merem tételezni, hogy esetleg lehet benne olyasmi, amit én használok te meg még soha, és ezért én kapásból vágnám, amit te nem találsz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Jövedelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest