Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedig a tipográfiára nagyon figyelj oda! Nagyon fontos!
Iszonyat förmedvények kerülnek ki némely ''grafikai stúdió''-ból. Hozzám is hoznak néha pl. olyan névjegykártyákat, hogy elhányom magam. 5 féle font, egyik cikornyásabb, mint a másik, és mondja, hogy pont ilyet szeretne. Mondom neki, hogy ez csúnya, meg olvashatatlan. Legtöbbet sikerül lebeszélni, de van, aki nagyon okos, és nem lehet meggyőzni. Annak azt szoktam mondani, hogy megcsinálom, csak ne árulja el senkinek, hogy én voltam -
bebean
aktív tag
igen sajnos nem sokat er az ilyenekkel az ember. en sajna 4 evet pocsékoltam el (ott erettsegiztem), aztan mikor tenyleg dolgozni kellett vettem egy quark könyvet, aztan abból tanultam meg a dolgokat. de ha lelkes vagy akkor nincs gaz. van rengeteg jo photoshop trükkös oldal is stb. tehat sokmindenre rajöhetsz magadtol, kis segitseggel... bocs az offokert mindenkitol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest