Új hozzászólás Aktív témák
-
rvs
aktív tag
no, szóval mit szeretnél pontosan? ha 'hasat' adni a szövegnek, ahhoz az kell, h bepötyögöd a szöveget, utána convert to curves (ctrl+q angol verzióban), majd az interactive envelope tool kell (bal oldalt, default esetben a szöveg eszköz ( A ikon) alatt), és már lehet is torzitgatni.
ekkor ez lesz a szövegből: [link]
ha a szöveget szeretnéd egy félkörre igazítani, akkor kell a szöveg, és egy megfelelő görbe; megfogod a szöveget, és keresel egy ilyen gombot: [link]
ezzel szépen rárakod a görbédre, majd utána convert to curves (ctrl+q), és kidarabolod alóla a görbét a shape toollal pl (F10).
ekkor ilyen lesz: [link]
a magyar forditásokat passzolom, én is csak angolt használtam eddig. (tuti van mindkettőre egyszerűbb megoldás, régen nem használtam a draw-t.)
másik kérdésre: az miért nem jó, ha sorkizárt módón rakod be a szöveget? akkor automatikus a sortávolság. (sőt, paragraph (bekezdés) formázásnál lehet állítgatni is.)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple Watch
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest