Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Akciókamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TMc82
csendes tag
Sziasztok!
Egy számomra eddig megfejthetetlen problémában kérném a segítségeteket. Szerintem a megoldás nem bonyolult csak én vagyok gyakorlatlan.
Kaptam egy fájlt, egy fekete téglalapban sárgával van írva egy rövid szöveg. Pontosabban a szöveg már görbévé van alakítva.
Arra rájöttem, hogyan lehet a szöveget görbévé alakítani. Pl. Én téglalapot használom szövegdoboznak. Beleírom amit akarok...elvégzem a megfelelő formázást...aztán kijelölöm..és Arrange --->Convert to Curves. Majd ezután már nem betűként kezeli. Ha esetleg mozgatni szeretném a betűket külön külön, akkor pedig darabokra szedem a Brake Curve Apart. És itt kezdődik a problémám. Ugyanis például a sima ''a'' betű 3 darabra esik szét. És nekem kell ismét helyre rakni a rétegeket, majd ha meg van a helyes sorrend akkor csoportosítom. Ez így egy kicsit bonyolult és hosszadalmas.
Abban a fájlban meg amit kaptam egyik betű sem csoportosított vonalak sorozata hanem sima görbe.
Remélem érthető, hogy mi a problémám. Aki tud segítsen. Előre is kösz![/OFF]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő