Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
HugóBoss
üzenetére
Én lézervágó gépeken dolgozom. Van Corel és Illustrator is. DXF-et nagyjából sosem használunk. Vannak szoftverek, amelyek a *.dxf-et megnyitják, de bekerül még egy rakat csomópont (node) a görbékbe. Például, amikor anno fémlemezt vágattam egy cégnél *.dxf-ből, a fiber progijában az egyszerű kör - ami nálam még 4 szerkesztőpontból állt - náluk vagy 20-ból, 50-ből, nem emlékszem pontosan. A srác mondta, hogy ez általános probléma.
EMF-el nem is szoktam találkozni. Honnan szerzed be ezt a formátumot? Egyébként lehet ezzel is gond, de mint írtam, szerintem később generálódik a probléma.
A Shape Tool (F10) használatával meg tudod nézni, hogy konkrétan hány nodes van a grafikában, csak ki kell jelölnöd az objektumokat. Az ablak alján látni fogsz 2 számot (nodes, subpaths - ha jól rémlik).
Nekem az a kérdésem, hogy milyen anyagot vágatsz, vagy tudod-e milyen géppel. Azt kellene tudnom, hogy márkás CO2 gép, vagy kínai CO2, esetleg fémet vágatsz fiberrel.
A jelenlegi gépkezelő konkrétan *.dxf-et kér, vagy jó lehet más formátum is? Jó volna megszabadulni a *.dxf-től.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest