- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Race-Face
tag
Pedig kell lennie egy ''Post Script - egyéni lapméret''-nek is a papírméretek között. Én régen a Linotype 630-assal küldtem le mindent, az is alapból benne van a vindózban, mióta vettünk levilágítót, a saját driverével írok ps-t (DotMate 5000p).
Érdemes azzal a driverrel ps-t írni, amit a levilágítóstúdió ad a levilágítójukhoz. Hozzánk is hoznak mindenfélével írt ps-t, de gond még nem volt. Illetve ha volt, nem amiatt... Szóval szerintem nagy gáz nem lehet, ha nem a saját driverrel írod a ps-t.
Ja, ps írásért nehogy fizess, nem ördöngősségVan néhány információ, amire szükséged van, például hogy milyen rácssűrűséggel dolgozik a nyomda, ez nálunk pl. 200 lpi, sok helyen 150, az azért néha kevés tud lenni...
A Digitart magazinban (nem reklám) volt egy cikk a ps írásról, kezdőknek. Indulásként azt is tudom ajánlani. Esetleg elküldöm mailben.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Borderlands 4
- Battlefield 6
- Call of Duty: Black Ops 6
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest