Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Race-Face
üzenetére
nem találok egyéni lapméretet. A másikkal, amikro a device .... postscripttel próbálkoztam, ott be lehetett írni akármit, ezzel viszont nem.
Most kezdek rájönni, hogy tényleg egy pofon egyszerű dologról van szó, pár kattintás az egész. Csak néhányan a környezetemben azzal etettek, hogy ebben milyen sok a buktató. Emiatt tartottam eegy kicsit a dologtól, és úgy gondoltam hogy erre én nem vagyok képes. De talán mégis.
Persze biztos igazuk van, hibák mindig vannak, lesznek is. De szerintem ennek egy titka lehet, hogy nagyon oda kell figyelni. A print preweiw-nál jól meg kell nézni, hogy jók-e a színek, szöveg, jelek, kifutó,minden. Csak figyelem kérdése.
De mivel én eddig nem csináltam ilyet, biztos nem egy komlett újság ps-írásával fogom elkezdeni. Hanem inkább valami kevésbé költségesen kisérletezek, meg megkérek valakit hogy ellenőrizze le.
Na például, ezt én nem tudom, hogy milyen rácssűrűséggel dolgoznak. És nem is igazán értem, hogy most mit értesz ez alatt. Konkrétan az offszet nyomógépnek a rácssűrűsége vagy mi akar ez lenni. Bocsi hogy ennyire hülye vagyok. De amit nem tudok, azt inkább megkérdezem, ahelyett hogy okosan bólogatok, mintha érteném
Valamint azt sem tudom, hogy a ps-nél hol lehet beállítani, hogy milyen rácssűrűségű legyen.
Ha a cikket elküldenéd, annak nagyon örülnék.
Bár már kaptam egy pdf-et egy könyvféléből, de szerintem nem fog ártani az sem, ha kapok máshonnan is
Ki tudja, hogy abban milyen hasznos információk vannak számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már több mint 40 millió példányt adtak el a Hogwarts Legacy-ből
- Hővezető paszták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- 3D nyomtatás
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Call of Duty: Black Ops 7
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ki tudja, hogy abban milyen hasznos információk vannak számomra.