Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
Az eredeti helyén van a dokumentum mappád, nem raktad át másik meghajtóra? Nekem csak egy felhasználó van a gépen, rendszergazda jogosultságú, vendégfiók kikapcsolva.
Én is jártam már így amikor két különbözõ Corel verzió volt a gépen. Amelyiket késõbb raktam fel, annak a Photopaintje indult el a másikban is. Aztán mikor leszedtem, egyik sem. Nem sikerült megjavítani, hiába néztem az ini-ket és a registryt. Csak ha újra felraktam. (Azóta nem szedem le a régit, elfér
Régóta próbálom a Photoshop-ot berakni a Photapaint helyett képszerkesztõnek, de nem sikerült, pedig jó lenne megoldani.Mitõl lehet hogy ha behívok egy régi corel 9-es cdr-t X4-be, iszonyat lassú? A betöltés gyors, utána vagy egy percet gondolkodik minden kirajzolásnál. Pedig pár kB-os file, van benne pár guide, vágójel, passzerjel. Több régi cdr-rel is csinálja ezt, de a régiek nagy része normális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mini-ITX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest