Aktív témák
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Picur65 #4200 üzenetére
Az a helyzi, hogy a resetgomb süllyesztett. És mielőtt megkérdeznéd: a billentyűzeten van power gomb, de nincs felrakva a bill drivere, ezért nem lehet vele semmit se
Azértis gondoltam, hogy végre letesztelem ezekkel a beállításokkal a gépet, mert eddig feljebb próbáltam a tuningot, és csak visszavettem 2,8-ra, egy biztosnak tűnő beállítással, de nem teszteltem semmivel. Napokig így ment a gép problem nélkül, erre tegnap egy érdekes hibaüzenetet kaptam (be is írtam a ''Win XP kérdések és válaszok'' topicba), hogy egy percen belül leáll a gép...Utána meg amikor újraindítottam, nem ment a net... Csak amikor megint újraindítottam a gépet javult meg. Ma meg ez a újraindulás... És az orthos+superpi+winrar teszt simán ment több mint 3,5 órát. Ezt ki érti... Akkor kipróbálom 5-ös priorban
Szerk: ááááEz nem igaz... H. vagyok... Vissza volt állítva az alap beállításra az orthos, így 1-es priorban ment... És persze közben nem tűnt fel
Úgyhogy a gyorsaságra megvan a válasz
Sorry!!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest