Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Jojo értem én dehát tudod az emberben ott van a kíváncsiság meg minden, meg már ki lettem úgyis okosítva hogy mit vegyek, de ha nem kíváncsiskodik az ember akkor nem is tud meg semmit és szerintem erre jó a összehasonlítgatás
Hát igen nagyon sok tesztben jócskán alulmaradnak az egymagos procik, főleg ott ahol a teszt sokkal jobban támaszkodik a procira mint a vga-ra(Mark 05-06) tudomtudom hogy a rendszert teszteli együtt inkább, a 03 meg jobban hajtja inkább a vga-t(nem is értem miért nem listázzák rendesen), de ez persze csak az én okoskodásom és egyáltalán nem kell figyelembe venni, meg nem is ide tartozik 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hát igen nagyon sok tesztben jócskán alulmaradnak az egymagos procik, főleg ott ahol a teszt sokkal jobban támaszkodik a procira mint a vga-ra(Mark 05-06) tudomtudom hogy a rendszert teszteli együtt inkább, a 03 meg jobban hajtja inkább a vga-t(nem is értem miért nem listázzák rendesen), de ez persze csak az én okoskodásom és egyáltalán nem kell figyelembe venni, meg nem is ide tartozik