Hirdetés
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
subFOCUSkoma
csendes tag
Sziasztok!
Már egy hete olvasgatom a fórumot, és megpróbálok rájönni, hogy tudnám felhúzni a procimat 3,6 GHZ ig. Mivel gyári a hűtőm ezért úgy gondolom ezt még el tudná viselni, meg a napokban fog érkezni egy maszek venti.
Már szinte mindent végigpróbálgattam ami az Advanced\Jumpfree configuration almenübe van. Egyéb dolgokhoz nem nyúltam. Jelenleg 9X360 GHZ-en (~3240) pörög a vas, mivel ez egy stabil állapot. Ettől tovább egyszerűen képtelen vagyok húzni, mert nem kapcsol be a gép sosem. FSB 360-366 között még éppen elindítja magát nyöszörögve, de sajna eléggé instabil, és fagyogat.Szeretnék kérni segítséget, hogy milyen beállításokkal tudnám felhúzni a CPU-mat.
A gépem: Asus P5B, 4X1 GB Kingmax DDR2 800 MHZ, Intel Core 2 Duo E6600 @ 2,4 GHZ, Asus Nvidia Geforce 8800 GTS 320 MB
RAM-om (3 év kölünbség van a 4 és 8 bankos vásárlása között) (mondjuk ezt biztos kitaláljátok) :$
1. foglalat: Kingmax KLDD48F-B8KW6 DDR2-800 MHZ (8 banks)
2. foglalat: Kingmax KLDD48F-A8KB5 DDR2-800 MHZ (4 banks)
3. foglalat: Kingmax KLDD48F-B8KW6 DDR2-800 MHZ (8 banks)
4. foglalat: Kingmax KLDD48F-A8KB5 DDR2-800 MHZ (4 banks)Ezt a Ram-os dolgot azért írtam le, mert hátha ez is számít a húzásnál.

Érdekes módon a jelenlegi állapotot mindössze az FSB = 360 MHZ és a CPU feszültség = 1,4625V módosítással értem el (a többi auto).
Remélem tudtok nekem ez ügyben segíteni. A válaszotokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autós topik
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I3-10100F + gyári hűtő
- Sziasztok, eladó több darab Intel Core i5-6500 SR2L6 3.20 Ghz X633D052
- BESZÁMÍTOK!! Ryzen 5700X3D
- Hibátlan - INTEL Core i7-6700K 4mag 8szál max. 4.2GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már szinte mindent végigpróbálgattam ami az Advanced\Jumpfree configuration almenübe van. Egyéb dolgokhoz nem nyúltam. Jelenleg 9X360 GHZ-en (~3240) pörög a vas, mivel ez egy stabil állapot. Ettől tovább egyszerűen képtelen vagyok húzni, mert nem kapcsol be a gép sosem. FSB 360-366 között még éppen elindítja magát nyöszörögve, de sajna eléggé instabil, és fagyogat.