- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
hipernick
tag
Üdv mindenkinek!
Problémám a következő: Volt egy egyszerű kis gépem asus a7n8x és benne egy 8500LE ati radeon kártya. Ezzel a párossal sose volt gondom, minden játék ment gond nélkül na jó persze ezek közül egy-két játék elég lassú volt de nem fagyott egyszer se le. Aztán sajnos rákényszerültem hogy vegyek egy új vga kártyát ami a címben említett c3d 9600xt, attól kezdve viszont még mielőtt elindulna bármilyen játék (nem aknakeresőre gondolok) rögtön lefagy a gépem. A vga nem ad ki jelet és semmire nem reagál a gép, csak a resetre.
Tegnap este ahogy lenni szokott elkezdtem a hardver csereberét, kutatva a hiba után, a következőket próbáltam:
- másik memória - úgyanúgy lefagyott
- másik vga kártya ( valamilyen butított radeon 9600 volt) - ezzal tökéletesen mentek a játékok
- gondoltam akkor kipróbálom az én c3d 9600xt-met egy másik gépben - a haverom gépében tökéletesen ment
Csak éppen az én gépemben nem megy ez a nyamvadt kártya
Minden default beállításon, semmi tuning.
4x AGP és Fastwrite disable kipróbálva , semmi javulás.
Jó pár driver kipróbálva gyári, atis, omega meg még egy-kettő.
össz konfigom: asus a7n8x 2.0 , athlon xp 2200+, 256 333 infineon, 80Mb és 120Mb seagate, Pioneer 109, 300w coolink táp
Szóval kb ennyi lenne összefoglalva
Várom a problémamegoldó ötleteket.sajnos napközben nem igen tudok reagálni a hozzászólásokhoz de azért esténként van időm rá.
Elöre is köszönöm mindenkinek!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest