Új hozzászólás Aktív témák

• hipernick

tag

Üdv mindenkinek!

Problémám a következő: Volt egy egyszerű kis gépem asus a7n8x és benne egy 8500LE ati radeon kártya. Ezzel a párossal sose volt gondom, minden játék ment gond nélkül na jó persze ezek közül egy-két játék elég lassú volt de nem fagyott egyszer se le. Aztán sajnos rákényszerültem hogy vegyek egy új vga kártyát ami a címben említett c3d 9600xt, attól kezdve viszont még mielőtt elindulna bármilyen játék (nem aknakeresőre gondolok) rögtön lefagy a gépem. A vga nem ad ki jelet és semmire nem reagál a gép, csak a resetre.
    Tegnap este ahogy lenni szokott elkezdtem a hardver csereberét, kutatva a hiba után, a következőket próbáltam:
    - másik memória - úgyanúgy lefagyott
    - másik vga kártya ( valamilyen butított radeon 9600 volt) - ezzal tökéletesen mentek a játékok
    - gondoltam akkor kipróbálom az én c3d 9600xt-met egy másik gépben - a haverom gépében tökéletesen ment

Csak éppen az én gépemben nem megy ez a nyamvadt kártya :(((

Minden default beállításon, semmi tuning.
    4x AGP és Fastwrite disable kipróbálva , semmi javulás.
    Jó pár driver kipróbálva gyári, atis, omega meg még egy-kettő.

össz konfigom: asus a7n8x 2.0 , athlon xp 2200+, 256 333 infineon, 80Mb és 120Mb seagate, Pioneer 109, 300w coolink táp

Szóval kb ennyi lenne összefoglalva :)
    Várom a problémamegoldó ötleteket.sajnos napközben nem igen tudok reagálni a hozzászólásokhoz de azért esténként van időm rá.

Elöre is köszönöm mindenkinek! :R :R :R

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák