Hirdetés
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel09
csendes tag
valaki segítsen legyen szíves a mobil internet stick problémámban :/ (2hozzászólással feljebb)
-
Atimen33
tag
Sziasztok!
Valahogy nem lehetne megoldani, hogy lehessen használni ilyen kis "mini alkalmazásokat" , mint pl a sony tablettekben? -
daniel09
csendes tag
itt egy kep a modemről! http://kepfeltoltes.hu/view/130903/20130903_183442_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
daniel09
csendes tag
Rendben van, majd megnézem csak most dolgom van, egyébként a pinkódot már kivettem.
-
r.endruu
tag
válasz
daniel09
üzenetére
Ha van PIN kód/jelszó (nem tudom pontosan mit használnak ezek) akkor azt kapcsold ki. Mást nem tudok mivel nekem nincs semmilyen stickem, de ez lehet a dolog okozója.
"3G támogatottság ?
A készülék az alábbi webstickeket támogatja:
Huawei E1750, E1752, E153, E173
ZTE MF 110, 190 , 633, 637U, 663, 668AA Huawei E153 és E173 sajnos nagyon sok félreértésre adhat okot.
Nem elég a termék matricáját megnézni!
Le kell venni a hátlapot és a SIM berakás felöli oldalon a típusazonosítást elolvasni.
Nagyon fontos a számozás utáni betüjel!
A Huawei E173s, E173u, E173-E2, E173s-2, ezeket nem támogatja!!!" - ConCorde fórumról. -
daniel09
csendes tag
Van egy T-Mobile LTE usb modemem (one touch L100), és az a problémám, hogy rádugom a készülékre, eleinte narancssárgán villog a modem, rá kb 15másodperce már zölden villog és ennyi..vártam kb 5-10percet de ugyan úgy csak folyamatosan zölden villogott

Valaki esetleg valami megoldást tudna rá? vagy szimplán nem támogatja a modemet a készülék?
-
Destr4ct
aktív tag
Tud valaki olyan mini HDMI - HDMI átalakítót, ami mellett még lehetne az USB csatlakozót is használni?
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Ez a gép milyen kínai cuccal egyezik meg (mihez rendeljek kijelzőt ebayen - ha lehet egyáltalán - ha törött az enyém
?Köszönöm
-
T-bag
tag
360 ezer Ft-os dell latitude összehasonlítva a speed kijelzőjével ég és föld az eltérés az utóbbi javára. Azt kell mondjam hogy a laptop képernyője ehhez képest nagyon de nagyon harmatosan gyenge
.Hdmi-n keresztül tudja már a full hd-t ? Kezdetben erre többen panaszkodtak sajnos nincs min kipróbálni.
-
vp654321
csendes tag
Üdv!
Vettem egy vodafonos hetijegyes modemet, és nem bírom használni. A tab nem is érzékeli, vagy legalábbis én nem. Van valakinek tapasztalata, hogyan kell modemet működésre bírni? Gyerkőc kórházi kezelési idejére szerettem volna használni. -
TrollfateeR
csendes tag
Üdv! Elkészült a legújabb Concorde Tab Speed tesztvideó és kicsomagolás! Magyarul! TrollfateeR - Concorde Tab Speed kicsomagolás és Tablet teszt!
-
HUR1916
csendes tag
Sziasztok!
Bocs hogy ide írok, de nekem egy ConCorde tab T10 tabletem van ugyanezzel a belsővel csak 10 colos kijelzővel. (ezért is ide írtam, mert processzor/ram/Grafikus chip/felbontás ugyanaz)
Van valami ötlet, hogy miért akadozik a filmek lejátszása? (Hang is és kép is, és nem extra nagy felbontás)
Végigpróbáltam jó pár lejátszót: Bsplayer, Mobo, MX player, stb. Mindnél ugyanez a probléma állt fenn.
Köszi a válaszokat
-
r.endruu
tag
Remélem nem annyira off, egy kis segítségre lenne szükségem Titanium Backuppal kapcsolatban.
Asphalt 8-cal játszottam már pár napja, ma viszont frissítettem 4.2re a tabot. Előtte csináltam egy mentést a játékról, kiraktam sd kártyára, ezzel semmi gond, előtte is sikerült belőle visszaállítanom (mikor pl nem voltam biztos hogy meg akarom-e venni x autót akkor mentettem előtte). Most viszont nem akarnak visszamenni az adatok. Próbáltam simán feltelepíteni aztán az adatokat visszaállítani, próbáltam TB-ből programot+adatokat visszaállítani..Wifi nélküli indításnál egyből bezárja magát.
A telepítés amúgy úgy néz ki hogy wifivel kell először indítani, utána kidob a touch the screen to continue képernyőnél, aztán wifi nélkül már megy. (Amúgy nem kompatibilis a tabbal a játék de ..meg lehet szerezni..)
Na most ha wifivel indítom először akkor úgyanúgy kidob annál a képernyőnél, viszont utána mikor wifi nélkül indítom akkor egy friss profilt ad be..
Van valami trükk vagy amit nem tudok?
Szerk.: Hill Climb Racing gond nélkül visszaállt.
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
Atimen33
üzenetére
A Tablet UI-val ellentétben a többfelhasználós módot úgy tűnik, hogy sikerült bekapcsolnom.
Ehhez is kell az Xposed framework, és a modul amit használni kell az aMoDaCo Toolkit.
Ebben pedig a Device Specific -> Google Nexus (all) -> Show users on power menu opció.
Ezután amikor megpróbáltam a Beállításokban új felhasználót hozzáadni, nálam elkresselt a rendszer, de újraindítás után már megjelent a felhasználó választó a lezáróképernyőn. -
Destr4ct
aktív tag
válasz
TaNbEaRo
üzenetére
Nekem csak az tetszik az új elrendezésben, hogy külön lett választva az értesítés panel és a beállítások/kapcsoló panel. (Ezt a kapcsoló panelt egyébként testre lehet szabni egy Xposed modullal: GravityBox)
De egyébként én is hülyeségnek tartom, a középre igazítást, és azt hogy két sáv van.
Az igazi Tablet UI visszakapcsolására csak azt találtam, hogy a rendszer DPI-jét kellene módosítani ilyen-olyan értékekre. Illetve lenne erre is egy Xposed modul. Próbálgattam, de nem működik egyik megoldás sem.
Még keresgélek ez ügyben, de elképzelhetőnek tartom, hogy custom ROM nélkül nem megoldható a dolog.
-
TaNbEaRo
tag
Nagyon erősen gondolkodom, hogy feltegyem a 4.2-es frissítést, valamilyen szintű javulásokat várok tőle. Ami szomorít, hogy középre kerülnek a vezérlők az alsó sávban, és szerintem teljesen felesleges az új felső sáv. Csak foglalja a helyet, kevesebb tartalom fér ki. Nekem nagyon megfelelt az eddigi megoldás, hogy a vezérlők az alsó bal, az óra, értesítések meg a jobb szélén voltak. Ha ezt meg lehetne valahogy oldani, akkor sokkal szívesebben váltanék 4.2-re
-
daniel09
csendes tag
köszönöm a segítséget

-
ukuze
csendes tag
Sziasztok, elöször is ezer köszönet t.zolkànak a 4.2es feltöltésért, nekem sokat javitott több szempontból is. Az egyik pont a hdmi, ami nekem 4.1 en szaggatott ezzel pedig tökéletes. Ezen kívül a belassulások és a néhai fagyások is megszüntek. Valamint amiben biztos nem vagyok, nem mértem, de mintha az akksi is jobban birná most
. -
r.endruu
tag
Sziasztok, már lassan 2 hónapja megvan ez a tab, egyetlen dolog amivel nem tudok kibékülni vele kapcsolatban hogy ha HDMI-vel a tvre kötöm akkor belassul nagyon. A felbontás nem érdekel engem, 720p, 1080p..mindegy. De legyen folyamatos a kép, a PLAY-emen az volt... Másnál nincs ilyen? (Itthon 2 TV-n próbáltam, és a MediaMarktban is rádugták nekem egyre, ott is ez volt a helyzet, plusz ott egy másikat is megnézettem, és az is ugyanúgy belassult.) Ha 1080p-re állítom a beállításokban akkor szerintem rosszabb mint 720p-ben, de még a legkisebb felbontáson sincs közel a folyamatossághoz.
-
Atimen33
tag
válasz
Serijack
üzenetére
Igen szerintem is nagyon jó lett..csak azt sajnálom, hogy a több felhasználó módot nem támogatja
, meg nekem jobban tetszett a régi notification bar. Nem lehet valahogy vissza állítani?agy73p : Nekem egy olyan folt volt rajta mintha a fólia ott felvált volna, és tele volt ilyen kis szines, "szívárvány színű" pöttyőkkel, a legjobban tényleg egy olajfoltra hasonlított
-
daniel09
csendes tag
letöltöttem egy újabb rockchip tool-t, azon már a firmwaret betölti, rámegyek a "vált"-ra de nem vált zöldre az 1es kocka

-
daniel09
csendes tag
win7
-
daniel09
csendes tag
a frissítéshez kell root?
csak mert nekem az a problémám, hogy betallózom a fájlt, és csak annyit ír hogy Firmware betöltés.
tehát mint a leírásban nem írja utána, hogy kész vagy valami (finished) és hiába megyek rá a "vált" -ra nem lesz zöld az 1es kocka -
Atimen33
tag
Köszi életet mentettél !

Ma reggel buszozás közben vettem elő a tablettet, és a közepén nekem is egy nagy "olajos " folt volt. Teljesen besz@artam, mert azt hittem h valamitől megütődött, és annyi is neki, ráadásul vidéki vagyok , és pestre is kb egy 10-es lenne beutazni, aztán szerencsére itthon rátaláltam a tapadókorongos kommentedre, és tényleg bevált!!
Úgyhogy én is mindenkinek ajánlom akinek hasonló problémája van!!
-
azbest
félisten
Úgy néz ki, hogy a speed ugyanazt a kijelzőt használja, mint a Window (YuanDao) N70HD és így talán passzol a hozzá készült védőfólia ehhez is. Ami nem hátrány, mert speedhez nem kapni, míg a másikhoz létezik ilyen: pl
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm szeretne tabot venni. Az ár 30k +-5k HUF. Wayteq 70dci és ConCorde Speed-et mutattam neki. Ő ConCorde-ot szeretne. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Bementek egy helyi üzletbe, ahol ugyan tab nem volt, de kicsit megilyesztették, miszerint
- nagyon sok ConCorde Speed-et visznek vissza
- a gariztatása nagyon lassú és szakszerűtlen.Ezek a feltételezések mennyire állják meg a helyüket a ti tapasztalaitok alapján?
-
Bíírka
csendes tag
Sziasztok!
@t.zolka, ez igen rendes dolog volt, köszi a feltöltést!
Korábban már felmerült egy olyan probléma ami többek között engem is érint, hogy bedugott OTG eszköznél a tab folyton "felébred".
Esetleg meg tudná valaki nézni (aki felrakta a legújabbat), hogy 4.2- vel is fennáll e még ez a probléma? Elég ha csak az OTG kábel be van dugva, nem is kell billentyűzet vagy egyéb a hiba előidézéséhez. Ami még fontos, hogy (legalábbis nálam) csak akkuüzemnél jelentkezik a dolog.
A hivatalos fórumon nem volt reakció mikor anno jómagam és mások is írtunk a fenti probléma miatt.
Ha ezt nem javították akkor inkább nem frissítek, mert amúgy most működik a gép rendesen, ezért nem szívesen csesztetném.
Előre is köszi ha netán valaki szán erre egy kis időt.
Üdv,
B
-
Destr4ct
aktív tag
Pl:
- Lezáróképernyőre lehet kitenni widgeteket (lehet lapozni, 1 widget/lap)
- A navigációs sáv gombjai középre vannak igazítva (+ megjelentek a hangerőszabályzó gombok is a két szélen.)
- Külön állapotsor a képernyő tetején. Bal oldalon az értesítések nyílnak le. Jobb oldalon pedig egy új panel különböző kapcsolókkal.+nyilván van több kisebb javítás, változtatás.
De Speed specifikus változásokról nem tudok.
-
MrChris
nagyúr
De miben más mint a 411??
-
t.zolka
aktív tag
Ja, és a jelszó konkord
Ez az a verzió, amit a hivatalos fórumon az ottani admin felrakott! -
t.zolka
aktív tag
Na, sikerült felrakni: [link]

-
-
azbest
félisten
A nagybetűs admin törölte is a frissítésről szóló kommenteket:

" cégünk működését sértő hozzászólások törlésre kerültek"
Csak a szervizükben hajlandók frissíteni.Egyébként ez volt a link , de nincs róla semmi infó, hogy ez tényleg a szervizben feltett változat-e vagy más.
-
azbest
félisten
válasz
Serijack
üzenetére
A hivatkozott kép alapján amin test-keys szöveg szerepel release-keys helyett a build-számnál, valami tesztelői változat lehet talán. Valamelyik tesztelő zsenijük talán kreditet akar gyűjteni és azért rakta ki csak fizetősen letölthető helyre, a másik hozzászólás szám alapján adminná vált felhasználó pedig bőszen ellenkezik, hogy értelmes/ingyenes módon legyen közzétéve.
Hivatalosan pedig hallgatnak, ha komolyabb kérdés merül fel bármiről.A concorde részéről is érdekes az otg frissítős mese. Nem ismerem pontosan a frissítési mechanizmust, de a build.prop -ban www.rockchip.com:2300 van otg címként. Na onnan az életben nem fog over-the-air frissülni a tablet.
Kicsit lehet negatív vagyok, számomra teljesen amatőr sufnicégnek tűnik mindegyik kínai tableteket átmatricázó cég, amióta kibukott hogy kb egyik sem tartja be a szotfverlicenszet. Így valószínűleg nekik sincsen meg a gyártói szoftver forrása. Szóval vagy a kínai srácok gányolgatnak a kérésüknek megfelelően, vagy ők helyben próbálnak behekkelni próba-szerencse alapon modulokat. Ez megmagyarázza azt is miért változik szoftververziónként a stabilitása vagy viselkedése az ilyen készülékeknek.

-
Serijack
csendes tag
-
Andie
őstag
Köszi a tippeket, megoldottam!!!

Sajna sem a "fagyasztásos", sem a masszírozós módszer nem jött be, pedig erősen próbálkoztam
Ellenben elalvás előtt törtem a fejemet, hogyan lehetne a két layert szétválasztani. Ugyibár ha összenyomni össze lehetett őket, akkor valahogy szétválasztani is szét lehet... Benyúlni nem tudok közéjük, szétszedni nem akarom, tehát valahogy a plexilapot le kéne emelni, kicsit meg kéne húzni magam felé. Innen jött az ötlet!!! -> a gyerek egy tapadókorongos töltényét rátapasztottam oda a foltra, és meghúztam - voálá!!! Folt nincs!
Javaslom mindenkinek a módszert hasonló probléma esetén!u.i: azóta a gyerek rá is lépett (15 kiló), és semmi baja nem lett. Ez aztán a strapabíró tablet gyerekek!!!
-
Talas
tag
Szia!
Nekem a Huawei G300 csinál ilyet, a mai napig így használom, folttal a közepén. Nyomódástól van valószínű. Próbáld meg óvatosan a szélétől megmasszírozni, az bevált nekem korábban és többször is eltüntettem a foltot, vagy tedd be hűtőbe, az is bevált az egyik usernek. Szerintem Gariba nem fognak vele foglalkozni, bár lehet egy próbát megér.
-
Andie
őstag
Sziasztok!
Néhány napja a képernyő kb közepén megjelent egy kb hüvelykujjnyi folt. Olyan olajos, áttetszős folt, mintha a védőfólia alá bement volna egy csöpp zsír. Használat közben szinte nem észrevehető, minimális színtorzulást okoz, de kikapcsolt állapotban, megdöntve a tabot, jól látszik. Sajnos úgy látom, nem a védőfólia alatt van, hanem beljebb, valszleg az plexi és a led display között. Nemtudom, hogy nyomás érhette, vagy mi?
Szerintetek mit lehet vele kezdeni? Vigyem a concorde szervizbe, és majd mondanak rá valamit?
-
frisco
aktív tag
Az en kalvariam ( [link] ) is igy oldodott meg.
Visszavittem, megprobaltak lerazni de amikor hatarozottabban leptem fel akkor visszadtak a penzem.
Illetve csak egy hivatalos papirt adtak errol de a vasarlas helyen jutottam hozza a penzhez.
Masnap vettem egy Nexus 7-et, en 45ezer ft-ert vettem de voltak gyari garancias keszulekek 41ezerert.
Ez hasznalt keszulek,nincs 1 eves, tokeletesen ujszeru es a felhasznaloi elmeny eg es fold.
En leszurtem ebbol a tanulsagot,de ez valoszinuleg csak nalam jott ki ilyen szerencsetlenul.
Hasznalja mindenki a szamara legjobbnak minosulo opciot.
(Elnezest az ekezetek hianyaert) -
theobaldo
csendes tag
Hali..nem akarlak elkeseríteni,de a 10 órás akkuidő ott is csak reklám fogás...volt szerencsém összehasonlítani a kettőt(kb 3 hónapja folyamatosan),s nem elfogultság miatt,de sztem a Speed amire mezei user használja,gazdaságosabb vétel mint a Nexus 7.A kijelzőtől kezdve az USB kulcson át a file kezelésig mindenben veri,a Nexus láthatóan nem arra készült,h mindezeket alapból kezelje,a Speed meg abszolút magyar felhasználóknak minden igényt kielégít,a HDMI meg csak hab a tortán,ami szintén egyből műxik...a GPS meg software nélkül,ha neted sincs a közelben,sztem nem ér meg annyit...persze ez az én véleményem..sok sikert és további jó agyalást!:-)
-
Talas
tag
Vettem egy ilyen tabot használtan én is és lenne néhány kérdésem.
Build számnál 2013 Április 15. dátumú a rendszer bejegyzés.
illetve a Kernel 3.0.8+ mellett root43 bejegyzés van szintén április 15 dátummal.Kérdésem: Ez már a javított rendszer ami fent van a concorde oldalán is?
Kernel szerint ez egy rootolt készülék?
A kijelző érzékeléssel gondom van nekem is, ezt már olvastam néhány helyen, főként a bal oldalon nehezen érzékel időnként, de van úgy hogy megy tökéletesen. erre valami ötlet?AVCHD full hd 50P anyagot szeretnék rajta lejátszani, de nem nem is látja az MX player ezért kérdeztem a kodek pakkot. Erre valami ötlet esetleg?
köszi -
azbest
félisten
Jónak mondják a nexus7-et (sebesség, kijelző, akku). Az, hogy nem bővíthető sd kártyával talán hátrány. Azt csak te tudhatod, hogy neked mire van szükséged és mi előny vagy hátrány számodra. Ha a speed valamiért nem megfelelő számodra és a plusz árat megéri neked, akkor jó választás a nexus7.
-
artiny
őstag
Ha eltudom adni a Concorde TAB Speed -t es +12 000 ft ért vennek egy jotalas alatt levo,ujszeru Asus Google Nexus 7 megérné szerintetek?
-
Salex1
őstag
Végre megcsináltam az első szériás gép, frissítését (másodjára, most már helyesen) és azóta még elégedettebb vagyok vele. Egyszer sem fagyott le azóta (eddig).
-
MrChris
nagyúr
Kár, pedig az egyszerű lett volna. Marad még a 3G-USB modem, de az újonnan 7-10 rugó és még emiatt egy SIMet fenntartani. Amúgy hülyeség tőlük, hogy nem tervezik ennek a BT változatát támogatni, az sokkal elegánsabb is lenne, igaz akkor egy darab 3G USB modemet nem adnának el.
Vagy a telóból SIMet ki, modembe be... hát az asszony ezt nem díjazza. Ezt az USB-Nokia kapcsolatot kipróbálom... -
Salex1
őstag
Ezt én is megjártam, mert BT-n keresztül nem támogatja a netelérést a tab, és azt mondták a Concord-nál, hogy egyelőre nem is tervezik beletenni. USB-n sem ment nekem Iphone-ról, de ez nem jelenti, hogy nem is lehet.
CSMAT - jó kérdés, a 0.7 és az 1mm a belső lyuk átmérőt jelenti, de nem tudom melyik kell...ha megtudod szólj

-
MrChris
nagyúr
Egy nokia 2700 telón keresztül lehetséges a Speeddel netezni? Egyenlőre csak párosítanom sikerült őket Bluetoothon keresztül, de a tab azt írja nincs internet hozzáférés.
Esetleg egyenesen USB-n? 
-
azbest
félisten
A telefon és a monitor azért kicsit más kategóriában játszik, mint a tablet. A telefon bejelentésekor bőven 100eft feletti áron lehetett, a monitor típustól függően akár több százezerbe is kerülhetett. Ne értsd félre, nem a zsebedben turkálok, több évesen már egészen más áron is be lehet őket szerezni. A lényeg, hogy a telefon és a monitor is felsőbb kategóriás, komoly készülékek. Ezzel szemben a concorde speed (de akár a waytek xTab70dci is) a jó ár-érték mutatójával emelkedik ki a 35 eft körüli árával. Ips kijelzővel talán ezek a tabletek voltak először 35 eft körüli áron, előtte sokkal drágább készülékeknél olvastam ips kijelzőről. 25 eft körüli áron hasonló sebességű / belsejű, de TN paneles (még rosszabb színek és kicsi betekintési szögek - inverzre váltó színek, ha nem szemből nézed) kaphatók. 20eft alatt pedig a kis felbontású TN kijelzős (800x480 felbontás 7 colon), egy magos lassú készűlékek találhatóak.
Szóval a telefont és a monitort talán szerencsésebb egy nexus 7-hez hasonlítani. Az utolsó mondatod látom, hogy te is hasonlóan gondolkodhatsz, csak részletesebben kifejtettem

-
MrChris
nagyúr
a telóm (Lg2x) is IPS, az EIZO monitorom is meg a tablet is, de ettől még sajnos ég és föld közöttük a különbség. A speed a telómhoz képest nagyon, de nagyon harmatossan gyenge. Ugyan azt a képet nézve rajtuk a speeden fakó, egy rakat árnyalat hiányzik minden színből. Mint az F1, azonos köbcenti még nem jelent azonos motorteljesítményt

De ennyi pénzért jelenleg jónak számít! -
Andie
őstag
Most, hogy véletlenül a telómon is, meg a tableten is ugyanazzal a játékkal játszunk a fiammal (The Croods), feltünt, hogy a tableten sokkal fakóbbak a szinek. Nem él úgy a piros, a zöld, stb. Mintha nem lenne elég kontraszt. Lehet ezen valahogy állítani?
-
Andie
őstag
válasz
RunTimeError
üzenetére
Ó, én nemrég vettem, és semmi gond a töltési idővel. Kb 1-2 óra alatt feltöltődik maxra, és kb ennyi idő alatt le is meríti a gyerkőc

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

?

, meg nekem jobban tetszett a régi notification bar. Nem lehet valahogy vissza állítani?