Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destr4ct
aktív tag
Érdekes dolog, hogy a rendszer DPI-je 160-ra van alapból belőve, holott a valós érték 213 dpi, ugyanannyi, mint a Nexus 7-nek. Ezért kisebb a legtöbb elem a képernyőn, mint a megszokott. (Rootolt készülék esetén, a build.prop-ban lehet módosítani az értéket.)
-
wwhy
veterán
Ha az aksi így marad, akkor kívánom a suliba
. A 100%-ról kb. 6,5 óra alatt 77%-ra merült, úgy hogy csak be volt kapcsolva, wifi nélkül. -
silboy
aktív tag
Ma megkaptam én is,meg is történt az első lefagyás,reset segített.Remélem nem csinál belőle rendszert mert akkor megy a háztól.Egyébként szép is,jó is így elsőre első tabletként.Nem tudom a komolyabbak milyenek,ez egy kicsit recseg ropog.Speedshoptól van,tegnap délután rendeltem,ma délbe itt volt.
-
azbest
félisten
Ha még nem láttátok, akkor ezen az oldalon a "motorháztető alatt" részen vannak képek a belsejéről [link]
Eddig a tápegységes töltést is lassúnak mondják, nálam még idő hiányában nem volt jobban nyúzva. Talán több, mint 500mA-t fogyaszt a tablet és ezért nem engedik usbről tölteni. Vajon ugyanaz a power management chip (TPS659102) van ebben is mint a másik tabletben?
-
Salex1
őstag
vajon miért nem lehet USB-n tölteni, mint a tab one-t? jól jönne néha...
-
azbest
félisten
Tévézést próbálgattam rajta.
Az xbmc 12.1 nem működik rajta, szerencsére a 13-as alfa2 jónak tűnik. A tvheadend szerveremhez fel tud kapcsolódni és a livetv részen szépen megy az sd adás. A hd azért nem megy, mert ez a progi nem támogatja (a hw codec-es változat pedig nem túl stabil még).
A bsplayer saját hardveres lejátszásakor az sd dvb-t adás képe helyén csak elkent csíkok vannak, system dekódolással már jó, csak hajlamos elveszteni a szinkront a kép és hang (hd-ban érdekes módon ez nem annyira jellemző).
A tvhguide progival belső lejátszójával pass-through módban meg a lejátszás, de itt ott még szinkron probléma jelentkezik.
3DMark -ban 2740 / 2040 pont körüli eredményeket ad. Antutu 10600 körül adta egy próbából.
Nem is tudtam, hogy van concorde újságosstand, párba belelapoztam.
Billyentyűzetes tokba úgy tudtam csak betenni, hogy a tablet mögé hajtottam az ajtaját, mert egyébként útban van az.
-
a.t.t.i.
senior tag
Nekem is megjött a speed,kicsit nyomkodtam,aztán el kellett mennem.
Mire hazajöttem se kép se hang,töltöre dugtam,de nem lehet bekapcsolni.
Létezik hogy így lemerült?? -
RunTimeError
tag
Gyenge minőségű, de egy kis bemutató videó

Concorde tab Speed 8GB kicsomagolás és bemutatás -
wwhy
veterán
Tegnap óta nekem is ez a csodás szerkentyű teszi izgalmasabbá az életem, Eddigi észrevételeim:
1. nyikorgás: főleg, ha az ember a kis ajtócskát fogja megy, de ha a széleinél kissé erősebben szorítjuk (pl. bekapcsoláskor), akkor is nyöszörög.
2. akkuidő: kb. 2,5 óra Skype után (videóval) 21% maradt a 100%-ból. Érdekes, hogy ma reggel, amikor bekapcsoltam, az esti 21% helyett 45%-ot mutatott, de pár weblap megnézése után visszaesett 19%-ra.
4. gyorsaság: Skype mellett a honlapok megnyitása kegyetlenül lassú, alig-alig töltődtek be (index.hu, origo.hu) (ez persze lehet a Skype hibája is ...)
-
artiny
őstag
Nálatok mi van a toltessel?!
Mennyi ideig tart nálatok a töltés? Nálam adapterrel töltve nagyon lassan toltodik...
Egesz ejjel rajta volt lekapcsolt allapotban a tolton. Reggel a vonaton felkapcsolom es 94% toltodott csak fel.
Míg elolvastam a maileket (kb.5 perc) után 84% ra csokkent az aku ...Ezutan kikapcsoltam a wifit es olvastam rajta csak alacsony fenyerovel kb. 40percet ez alatt csokkenhetett olyan 5-6% nyit.kb. 20 % rol 54% ig tolotodott olyan 3 órát. (lekapcsolt allatpotban)
-
Mp3Pintyo
senior tag
válasz
RunTimeError
üzenetére
Ezt most találtam. XDA-s fejlesztés. Ennél részletesebben már nem is lehetne kiírni mi fut. Katt az adott sorra és tételesen látod azon belül.
Wake lock detector -
jupp008
senior tag
Az MX player sokszor kifagy...néha újraindította a Tabot. Van esetleg más videó lejátszó amit próbált vki ?
-
artiny
őstag
válasz
RunTimeError
üzenetére
nálam is nagyon lassan tolti (halozatrol)
Mennyi ido szokott lenni egy atl.tabnal a toltes vagy esetleg CC Play tulajok,annal is igy volt?Hogy lehet alvo uzemmodba tenni?

-
Destr4ct
aktív tag
A HDMI kimenetet kapcsoljátok ki. (Nálam alapértelmezetten be volt kapcsolva.)
-
Mp3Pintyo
senior tag
válasz
RunTimeError
üzenetére
Annyira a wifi nem merítheti, hogy ne menjen feljebb a töltöttség. Egy process listát azért nézhetnél mi fut a háttérben. OS Monitorral pl.
-
hkari
őstag
válasz
RunTimeError
üzenetére
Érdekes, nekem is 76% on áll. Amikor merül akkor meg 17%-ra lemerül 1 óra alatt és ott áll.
-
Mp3Pintyo
senior tag
válasz
RunTimeError
üzenetére
230-ról töltöd? A sima USB csak 500mA tud leadni míg 230-ról 1A is megy.
-
hkari
őstag
Nektek kb. mennyi idő alatt töltődik fel a speed? Borzasztó lassan tölt nekem, ráadásul az aksiszint kijelzése is elég furcsa.
-
Necc
addikt
Lenne egy korkerdesem a tulajokhoz:Ki mennyi pixelhibat tapasztal a kijelzon?
Sajnos en rengeteget, kapasbol kiszurtam egy piros csikot egy feher csikot es egy apro teruletet ahol 2x van pixelhiba-goc.
Termeszetesen tudom, hogy nem letezik tokeletes kijelzo, foleg nem ebben az arkategoriaban.
Szamomra inkabb az zavaro, hogy a pixelhiba egymas melletti, raadasul 2 ilyen terulet is van. Ha ugyanennyi hiba lenne, de nem folytonosan, eszre se vennem, es nem is zavarna.
szerk: #149; #150:

-
RunTimeError
tag
Nekem is megjött a tab ma délután
Hétfőn este rendeltem meg és ma már hozták is. -
artiny
őstag
hogyan kell hibarnalasba,alvo modba tenni a talbelet?
-
amadeus11
senior tag
Megjött a tab elsőre tetszik . Nagyon szép a kijelzője , menüben való mászkálás gyors, nem akadozik . Sajnos csak most ismerkedem az Androiddal . Desktopon is Operát használok így letöltöttem az Opera Mobilt , viszont a Flash-t nem tudtam telepíteni így nem mennek a You Tube videók sem .
"Az alkalmazás nincs telepítve. Ütköző aláírású, azonos nevű csomag már telepítve . "
Ezek szerint először valamit uninstallálnom kell . De mit ?
-
Destr4ct
aktív tag
Akkor nekem az adb drivert lehet, hogy a windows rakta fel automatikusan, nem tudom.
Ezek szerint akkor a ZhuoDashi ebben sem megbízható.
Az viszont biztos, hogy a progit futtatni kellett ahhoz, hogy az adb devices listában megjelenjen a tab.
(Későb mondjuk megoldottam, hogy ne kelljen: a c:/users/[felh.név]/.android/adb_usb.ini fájlba fel kellett venni a tab usb vendor id-jét.)Egyébként lehetne módosítani a scriptet, hogy pl. a nyílt forráskódú Superuser-t rakja fel (meg a hozzá tartozó binárisokat)
De egyelőre örültem, hogy egyáltalán sikeres ez a módszer.
Másrészről ha már van root jog, akkor másik superuser appot lehet utólag is telepíteni play store-ból, és a régit egyszerűen uninstallálni. -
zsocy
őstag
válasz
Destr4ct
üzenetére
Nekem ez a kínai zhuodashi nem csinált semmit bárhogy is próbáltam. Meguntam és innen felraktam az "adb driver installer (universal)" progival a drivert a Concorde device-hoz. Utána lefuttattam Destr4ct scriptjét amit a linkelt oldalról kaptam le és láss csodát - meglett a root

Több módon is megnéztem, szépen kéri és adja is a SU jogokat.
Destr4ct -
Salex1
őstag
Próbált már valaki BT-n netet osztani tabletre? Csak most próbáltam, de nem sikerült
Iphone3Gs-en nincs Wifi-osztás, így a BT marad, de valamiért a párosítás után nem kapcsolódnak egymáshoz... Valami ötlet esetleg? -
Destr4ct
aktív tag
Nekem is ugyanez volt a problémám a root-olással, de hosszas próbálkozások után végül sikerült megoldanom.
http://www.concorde.hu/forum/index.php?topic=399.msg14698#msg14698 (Emoryy felhasználó én vagyok) -
Necc
addikt
Nekialltam root probalkozasnak, sajnos csak odaig jutottam hogy ADB root shell-t tudtam elokaparni, a keszuleken sehogy se tudom lefuttatni a "su" parancsot - valamilyen modon vedve van a felhasznalo.
Ha valaki talalna valami leirast azt szivesen vennem.
-
TaNbEaRo
tag
Közben jelentem nekem is tényleg megjött, Edigitalból rendeltem kedden. Sajnos csak holnap délutántól lesz időm jobban szemügyre venni.
-
jupp008
senior tag
Kihozták nekem is, tegnap 5 -kor rendeltem a Speedshopból.
Most még csak melegedik....de így elsőre az anyaghasználat teljesen korrektnek tünik -
TaNbEaRo
tag
A tab rendelésével kapcsolatban már tegnap akartam írni, de valahogy csak most került sor rá

A tabot nem rendeltem meg előre, kedden amikor megjelent az edigital oldalán a raktáron felirat, akkor adtam le a rendelésemet. Még ezután is egy darabig úgy jelezte az oldal, hogy a tab raktáron van, majd később kifogyott. Mivel 2 munkanapon belüli szállítást igértek, és elvileg raktáron volt a termék vártam a rendelésem előrehaladását, viszont másnap délutánra sem volt semmilyen előrehaladása a rendelésemnek. Gondoltam, hogy lehet nem tudták már nekem küldeni, ezért ha sikerül beszereznem máshol akkor lemondom a rendelést. Media Marktban még nem volt a tab, bementem a helyi Edigitalba, nem a konkrét rendelésemről érdeklődtem, hanem a tabról, lehet-e venni stb. Azt mondták, hogy összesen 28 darabot kaptak, és 107-en rendelték meg náluk, szóval egyhamar nem fogok tudni hozzájutni. Hazatérve látom, hogy mások írják, hogy a 220voltról rendelték, és már fel is adták nekik a csomagot. Odatelefonáltam, hogy még rendelhetek-e, sajnos azzal az infóval fogadtak, hogy ők 15 darabot kaptak, és már mind elfogyott.
Ezután viszont elkeseredésemben írtam az edigitalnak, hogy mi a helyzet a rendelésemmel, és azt a jóhírt kaptam vissza tőlük 2 percen belül, hogy a tabomat feladták, és ma kézbesítik
Úgyhogy várom a futárt, és örülök hogy sikerül beszereznem. Amin csodálkoztam az egészben, azok az alacsony darabszámok voltak, azt hittem azért több tab kerül behozatalra, de gondolom majd a következő szállítás alkalmával így is lesz. -
Destr4ct
aktív tag
1) Lejjebb vettem a tab fényerejét annyira, hogy a színek a lehető legjobban hasonlítsanak. A zöld fakósága akkor is jól látszik, a pirosé kevésbé. http://i.imgur.com/urhwJc9.jpg
2) a fotón a tab a színeinek körülbelüli értékei:
Kék: R:0% G:4% B:100%
Zöld: R:40% G:100% B:60%
Vörös: R:95% G:3% B:20%
Ahogy elnézem a vörös fakósága nincs közelében a zöldének.3) Na igen, a Galaxy S-emmel fotóztam. Most csak ez van nálam. Olyan amilyen. Tudom, hogy nem lehet ebből egzakt mérési eredményeket kihozni. Ezt nem is akartam. Csak megmutatni, hogy relatíve mennyire gyenge a zöld. Az pedig szerintem látszik.
Fotókkal per pillanat még nem mértem össze őket.
-
Necc
addikt
válasz
Destr4ct
üzenetére
Amit leszurtem a kepedbol:
1) a tab fenyereje borzasztoan magas a monitorhoz kepest, ezaltal kiemeled annak "fakultsagat"
2) a piros is ugyanannyira "fako" mint a zold, viszont a monitorodon meg pont a kek van nagyon mellekalibralva (zoldes)
3) minden fenti allitasom abbol a(z amugy mindig hibas) joindulatombol indult ki, hogy a fenykepezo amivel csinaltad a kepet, tokeletesen jol lotte be a feheregyensulytAmugy ne csak RGB szinek alapjan iteld meg a kepminoseget, a pasztel es sotet szinarnyalatokat is illik belevenni a buliba, ugyanis valos korulmenyek kozott inkabb ilyeneket latsz, mint nyers R/G/B-t.
-
sif85
tag
Hát Uraim, friss és ropogós Concorde Speed Tabok érkeztek a Speedshophoz, a Klapka utcába!
~17:00 körül regeltem, megvettem.
~18:30 magasságában pedig már el is hoztam.Még egészen biztosan van, mert rögtön kettőt is ki akartak hozni véletlenül!
Első benyomások alapján:
Gyönyörű készülék, teszi a dolgát!
-
Destr4ct
aktív tag
A tab színeinek összehasonlítása egy IPS monitoréval (Dell U2311H): kép
A kék és piros egész jó, de a zöld sajna elég gyengus.Egyébként a kamerát nem tudom, hogyan lehet 1,3Mpx-esnek feltüntetni, amikor a max felbontása csak 640x480.
-
a.t.t.i.
senior tag
Hát a Logic kft-t senkinek sem ajánlom!!
Felhívtam őket,azt mondták 1db van,mondtam délután megyek érte,ne adja el.
Azt mondta regisztráljak be,az megjön a telefonjára,visszaigazolja.
2óra múlva sem jött válasz,ezért megint hívtam.Mondtam megyek érte du,azt mondta: ok,félre van téve.
Odamentem a18kerből (13.kerbe),egy lakótelepi lakás volt,semmi kiírva,felhívom.
Ja hát ő nincs ott,miért nem egyeztettem időpontot?
Az a 2 telefonbeszélgetés kevés volt neki hogy erre felhívja a figyelmemet
Mik a lehetőségek? kérdeztem.
Vagy megvár (2,5 óra) vagy lemondja a rendelést,és eladom másnak.
Lemondtam.Megrendeltem a speedshoptól,elvileg holnap hozzák.
-
TaNbEaRo
tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
-
jupp008
senior tag
ez jó...rákattintottam, kiírta, hogy raktáron gyors meg is rendeltem,
Jön a levél visszaigazolás: "Az Ön megrendelését rögzítettük, a ConCorde Tab SPEED sajnos nincs raktáron, amint megérkezik, telefonon értesítjük!"
Weboldal frissít...Várható érkezés megint ápr. 6.kénytelen vagyok várni

-
Necc
addikt
Ahogy igertem, jelzem hogy megerkezett a 220volt -hoz a szallitmany, lehet rendelni/erdeklodni hogy van-e meg nekik raktaron.
Elvileg holnap kapom meg a magamet. -
Rodzser Mór
senior tag
A ConCorde honlapján ott van baloldalt a partnereknél a Tesco és az Euronics is. Jó lenne, ha ők is forgalmaznák mihamarabb (hozzám ezek vannak közel).
-
Necc
addikt
Az csak GB 2.3.5 -ig jo, afelett nem mukodik.
#126: 220voltosok is kaptak egy szallitmanyt, concorde egyik adminisztratora allitasa szerint tegnap (ez nem hivatalos info), felhivtam a boltot, meg nem latszodik a kozponti raktarukban.
Amint megerkezik hozzajuk azt igertek felhivnak. Majd jelzem ha ez megtortent. -
a.t.t.i.
senior tag
Aki akar venni info:
Edigitalnal nincs,rendelésre 1-1,5 hét mire lesz
-
Destr4ct
aktív tag
Próbáltam azzal is. A progi azt írja ki, hogy sikerült, de magán a tableten mégsem tudnak az appok root jogosultságot szerezni. su, busybox, superuser.apk a helyén van, jogosultságok is jól vannak beállítva látszólag. De pl. terminal emulatorban sem lehet su-val root felhasználóra váltani. ADB-n keresztül viszont valahogyan van alapból root jogom, tudok másolgatni a system partícióra. Kipróbáltam pár su/superuser.apk kombinációt, de nem lett hatásos egyik sem.
-
Rodzser Mór
senior tag
Köszi a választ! A többi infónak is örülök.
Felesleges kinai progi van rajta? Meg a Google Play jól muzsikál?
Mennyi idő kell az akksi feltöltéséhez? Persze függ attól, hogy milyen szintig volt merítve.Az a kihasasodó képernyő zavarja az olvashatóságot vagy az érintésérzékenységet? És hány mm-t dudorodik ki?
-
Pamacs93
csendes tag
Sziasztok!
Ezt már én is a speedemről írom
Eddig elég jónak tűnik, minden szuper, úgyhogy azt emelném ki, ami mégsem az.
Az háza nekem kicsit nyikereg, de azért használat közben nem zavaró (engem zavarni szokott az ilyesmi!)
A kijelző kicsit kihasasodik a keretből, ha oldalról megnézem, ha megnyomom, beljebb megy. Úgy tűnik, 4 sarkán pattan bele a hátuljába.
A fólia (a 2ből az alsó, a rendes) nekem kicsit bubisan van felrakva, de szerencsére csak a szélén.
A gyorsulásmérő nekem kicsit rángatózik, mocorog. Jó lenne, ha valaki, aki már szintén megvette, megnézné, hogy ez csak egyéni probléma, vagy mindegyik ilyen! (Ez utóbbira tippelnék.) Aki direkt ilyesmi játékokhoz veszi, annak fontos lehet, csak a játékoknál észrevehető (pl labirintus, autós játékok).
Légyszi, valaki nézze meg nekem! Az accelerometer sensor nevű cuccal pl ha lerakod egy asztalra, meg kéne állnia a kis pöttynek a kör közepén, de ehelyett ez ott is mocorog.
A hátulja egész kicsit kellemesen melegszik jobb oldalt.No de egyébként nagyon kellemes a fogása, szép a képe, a hang se vészesen rossz, az akksitól nem kell csodákat várni, de azért egész rendes (már amennyire fél nap használat után meg lehet ítélni...), ez a kis takarólapka meg, amit mindenki leszólt, nekem kifejezetten tetszik

-
amadeus11
senior tag
Rendeltem én is , remélem nem fogok csalódni . Főként netezésre , filmnézésre (HDMI-n keresztül is ) , Mp3 lejátszásra fogom használni . Gondolkodtam ,h várjak , de mire ? A Waytech dci-nek is felment az ára az Eboltban , gondolom nagyon viszik , szal valszeg olcsóbb ez sem lesz ,de lehet drágább igen . Persze jövő ilyenkor már hatmagos tablet kerül majd ennyibe, de ilyen alapon soha nem vásárolnánk semmit

-
hkari
őstag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
A formája miatt elég jól kézbe simul. Megnéztem egy ebook-al, engem nem zavar a fényerő minimumon. Elvileg lesz feketében is, a concorde oldala szerint. A hátlap jónak tűnik, viszont kosz eléggé látszik rajta, mivel matt fehér, de szerintem nem lesz gond a tartósságával.
-
Rodzser Mór
senior tag
Akkor én is kérdeznék

Kézben tartva, mennyire csúszik vagy nem csúszik a készülék? Mennyire komfortos kézben tartani (nekem ebook olvasásra kell)?
Fényerőt mennyire lehet levenni? (nem volt még dolgom androidos kütyüvel) Sötétben fontos, hogy jól le tudjam sötétíteni, hogy ne bántsa a szemem.
Csak féhér hátlappal kapható? Mennyire sérülékeny a hátsó burkolat? -
-
Destr4ct
aktív tag
Sziasztok.
Nekem is megvan a tablet, kb. fél órája nézegetem, nyomkodom.
Először is: a HDMI csatlakozó az mini HDMI (Type C) (Nem normál méretű, ahogy némelyik előző hozzászóló írta. Ezt egyébként is furcsállottam, mert mobil eszközökbe nem szokás, hogy normál méretű HDMI-t tegyenek.)
A képernyőn szállítási fólia van. Még nem szedtem le, szóval nem tudom, hogy alatta van-e rendes képernyővédő fólia. (Összehasonlításképpen, a Concorde PLAY-en volt). Mondjuk előbb utóbb valószínűleg csak lehúzom róla, mert kicsit szemcséssé teszi a kijelzőt, meg a lehúzó matrica is zavaró.
A bekapcsológomb megnyomása után a képernyő első felvillanásától mérve 23 másodperc alatt bootol a lezáróképernyőre.
A WIFI jobb érzékenységű mint a PLAY-en. Itt ahol most használom a tabletet, a PLAY már nem bírta fogni a jelet, a SPEED pedig vígan el van. Kb. ugyanolyan jelerősséget mutat mint a Galaxy S-em.
Alkalmazások számára van 0,98 GB, a belső sd-nek fennmaradó pedig 5,18 GB
Egyelőre ennyi...
-
hkari
őstag
válasz
xcsaba1975
üzenetére
Szia.
Wifi combosnak tűnik, erősebb mint a One -é, és eddig nem szakadozott. Fülessel gyári lejátszóval EQ nélkül kicsit sok a magas, de EQ-val korrekt, majd még Poweramp-al kipróbálom. Ja és jó hangos szerencsére

-
hkari
őstag
Sziasztok.
Megvettem a Speed-et. Egyelőre nagyon pozitív a véleményem, már most azt tudom mondani, hogy bátran vegye meg mindenki aki szemezget vele. Pár napon belül írok valami teszt félét, majd belinkelem ide is, de itt lesz elérhető. Addig is kérdezzetek nyugodtan

-
zolees
tag
pollai, Necc köszönöm a válaszokat!
-
Necc
addikt
Csak osszekotod HDMI-vel (a kerdes az hogy mini/micro vagy "teljes" meretu HDMI kell a tabhoz), es alapesetben screen mirroring van, azaz ami a tabon az 1:1-ben a TV-n is megjelenik, es a hangot is atviszi a rendszer. Szukseg eseten fekete csikokkal tolti fel az ures reszt a rendszer.
Szoval a tortenet mukodik, az igazi kerdes ilyen esetekben az 1080p lekezelese. Sok eszkoz nem tud nagyobb felbontast kipreselni magabol, mint amekkora a kijelzo, es nagyon sok program keptelen 2 kijelzot asszimetrikusan lekezelni (pl. TV kimeneten megy a film, jo esetben nativ felbontason, mig a tab/telefonon csak a virtualis kezeloszervek lathatoak), es igy ertelmet veszti a fullHD TV felbontas.
Új hozzászólás Aktív témák
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.01
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. A 100%-ról kb. 6,5 óra alatt 77%-ra merült, úgy hogy csak be volt kapcsolva, wifi nélkül.

. Es betonstabilan vitt mindent, sose fagyott, sose akadt.
Mennyi ido szokott lenni egy atl.tabnal a toltes vagy esetleg CC Play tulajok,annal is igy volt?
))

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lenne egy korkerdesem a tulajokhoz:
Destr4ct
) Te hol láttad?