Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocy
őstag
Ha a PC már ennyire látja akkor csak a driver kell neki hogy menjen és a frissítő szoftver is elinduljon.
Bár ha nincs kedved mókolni én még mindig azt mondom hogy vidd be a szervízbe...
@Salex1 : Nekem pl. teljesen jól működik a TAB. Ma már nem egy sebességbajnok, de nem fagy, nem törlődik, nem bootloop-ol. Igaz én nem is adom oda gyerekeknek, elképesztően ügyesek ha valamit el kell rontani

-
zsocy
őstag
válasz
daniel09
üzenetére
Lehet nem fogsz szeretni érte, de szerintem szervízbe kellene vinned.
Ha töltőre sem reagál akkor nem igazán hiszem hogy otthon életre kelthető.
Kikapcsolva szerintem nem fogja a laptop sem érzékelni, szóval factory image visszatöltés sem mehet.Esetleg próbáld másik konnektorból, megmozgatni a töltőkábelt, nagyon hosszan nyomni a bekapcsológombot, ilyesmik. Hülyeségnek hangzik (lehet az is), de hátha...
-
zsocy
őstag
Ne vedd le a hátlapot. Teszteld le, hogy hogyan tudod előidézni a hibát, nyilván ha gyakran tapasztalod akkor létező, reprodukálható a dolog. Ha ez megvan akkor vidd be te a concorde szervízbe és ott mutasd meg a szervizesnek. A bolt ahol vetted valószinű annyit írt rá a kisérőlapra amivel elküldte a Concordenak hogy "érintő hiba". Bekapcsolták, kettőt hármat húztak rajta, nem jött elő semmi, küldték is vissza.
Ha ott, a helyszinen elő tudod hozni a hibát nem fognak vitatkozni. Legalábbis régebben nem tették.Egyébként nálam ugyanez volt egy másik tablettel. Nem mindig érzékelt a panel, bevittem egyből, de nem sikerült előhozni a hibát. Égtem picit, hazavittem, otthon megint előjött - addig próbálgattam amíg mindig elő tudtam hozni. Másnap újra szervíz, bemutató, szó nélkül cserélték. Még a gari is újraindult.
Persze ha nem Budapesti vagy akkor problémás lehet bevinni, de végül is mi éri meg jobban - egy utazás vagy egy használhatatlan darab műanyag?
-
zsocy
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Én levettem mindkét fóliát, szerintem normális használat mellett nem karcolódik semennyire.
Normális használaton mondjuk én kinyitható tokban hordást, és nem kulcs mellett tartást értek. -
zsocy
őstag
válasz
mézespálinka
üzenetére
Szervíz, nekem még egy régebbi Concorde tab 9.7-en (asszem az volt a neve) ugyanezt produkálta, 1 hét múlva adtak egy újat.
Sajnos néha megkotlanak ezek a kínai csodák, de szerintem a Concorde hozzáállása nagyon jó a garanciához.
Közvetlenül vidd be a szervízükbe a garipapírral felszerelve, nem hajtanak el. Az enyém edigital-os volt, bevették simán.
-
zsocy
őstag
válasz
slayvincoln
üzenetére
Igen, szerintem vidd szervízbe. A legkisebb rosszindulat nélkül mondom hogy úgy tűnik nem igazán értesz hozzá, ott meg hamar újrahúzzák neked.
Ha Budapesti vagy akkor egyből a daróczy útra vidd, ne oda ahol vetted.
@Harlond, te is vidd be a daróczira, ki fogják cserélni. -
zsocy
őstag
Belépsz oda ahol a wifi hálózatokat sorolja a gép, köztük lesz a tiéd is.Nem választasz hálózatot, hanem a jobb felső sarokban rányomsz a 3 pontra, a legördülő menüben a speciálist választod és ott lesz a "tartsa bekapcsolva a wifit alvás közben" opció. Ezt állítsd soha-ra, és ha lockol a képernyőd kikapcsol a wifid is.
-
zsocy
őstag
Sok sikert, könnyen lehet hogy hibás példányt kaptál. Sőt, ha 3 perc alatt lemerül akkor biztos.
Az enyém például jül működik.
A Concorde garanciális ügyintézése szerintem korrekt, egy régebbi gépüket nekem is szó nélkül újra cserélték miután otthagytam egy időre, bevizsgálták és tényleg hibás volt.
-
zsocy
őstag
válasz
Blackhammer
üzenetére
Nálam sincs semmi baja. Nem fagy, nem tölt sokat, nem rakás szar.
-
zsocy
őstag
válasz
vp654321
üzenetére
Beállítások - A táblagépről : Jobb oldalon megnézed a kernel verziója alatt a dátumot. Ha április 15 akkor javított, ha nem az akkor nem.
A javítás csak a töltés lassúságát oldja meg, az akkuidőt nem növeli. Az sajnos erősen egyénfüggő, mindenki amit feltelepít rá úgy szívogatja le az aksit. Vagy teszteld le pl ezzel : Antutu Tester és kiderül mit bír teljes terhelésen. Mondjuk én este raknám rá, sokáig tud a teszt tartani.
-
zsocy
őstag
válasz
soultrapp
üzenetére
kb. 5 hozzászólással ezelőtt írtam az autós töltőről, Concorde webshopban megveheted.
Mindenkinek így működik minden androidos eszköze, 100% töltésről egyből lemegy 99-re. Nincs ezzel semmi gond. Először nagyot esik, aztán tartja magát kicsit olyan 60%-on, onnan megint hirtelen le 25% körülire, és ott megint sokat tartja magát.
Az hogy mennyit bír felhasználás függő, nekem wifi nélkül, készenlétben, kis esti könyvolvasással 3 napot is elmegy.
NFS például állati hamar leszívja, de azt hiszem ez érthető is.
vp654321 : Jól fut rajta a Most Wanted, viszont amit ide linkeltél akkora warez hogy csak úgy kiabál. Talán az eredetivel több szerencséd lesz neked is.
-
zsocy
őstag
-
zsocy
őstag
Töltési mizéria elmúlt. Ha a régi tulaj nem csinálta meg az update-et akkor max megcsinálod te.
Más általános bajuk nem volt az első szériásoknak sem, nézd meg alaposan (pixelhiba, karc, stb) és veheted a használtat is szerintem.
Új szállítmány még nincs, csak igérik hogy érkezik hamarosan.
-
zsocy
őstag
válasz
medium84
üzenetére
Én nem, a ROM cserére reagáltam.
Szerintem a kolléga is a recsegő-nyakló összeszerelésre írta.
A kijelző hiba nem általános jelenség, az hiba amivel vissza kéne vinni a szervízbe.
Sok nagy is a kínaiaktól veszi a kijelzőt, legfeljebb a minőségbiztosítás szigorúbb, a hardver ugyanaz.
-
zsocy
őstag
Nálam az új ROM sokat segített. A töltési gond megoldódott és a random fagyások is megszüntek.
Szerintem a Concorde jól kezelte ezt a bakit és emberi időn belül javította is.
Nekem így ez a tab tökéletesen megfelel.
-
zsocy
őstag
válasz
Tarisznyarák
üzenetére
Ma ezt írta az admin a concorde fórumon: "Bízzál bennünk,Javítható lesz otthon az akku mizéria"
Szerintem így egyértelmű hogy nem hardveres a gond. A héten kiderül...
-
zsocy
őstag
válasz
Tarisznyarák
üzenetére
A Samsung biztos jó lehet de közel dupla áron adják újonan.
Igazából ennél a tabnál picit érdemes a sorok között is olvasni. A töltési mizérián kívül nem igazán van mindenki álltal reprodukálható hibája. Főleg olyan felhasználók panaszkodnak akik Ipad vagy Nexus 10 teljesítményt és minőséget vártak egy 35 ezres tablettől. Mondjuk a leghangosabb fujjolók lassan kikopnak innen mert visszavitték a tabot.
A gyártó részéről is rendben van a support, amint kiderült hogy baj van (azt inkább hagyjuk hogy miért utólag derült ki a hiba, amikor állítólag egy német intézet is bevizsgálta előre) egyből elismerték és elkezdték a megoldást keresni. 1 héttel a megjelenés után úgy tünik meg is találták és javítják.
Szóval van remény hogy végre minden megfelelően működjön, nem kell leírni a Speedet még.
A töltési hiba nálam is megvan, néha fagy is, de pixelhiba nincs, minden más működik ahogy kell.
Ár/érték arányban ez a tab szinte verhetetlen szerintem.
-
zsocy
őstag
Lehalt a PH néhány percre és lejárt a szerkesztésem is...ehh.
Elnézést az előbbiért, le lehet zip-ben tölteni, le is jött szépen.
Ránézésre szép tiszta script, gratula mégegyszer! -
zsocy
őstag
Nekem is üres mappát ír sajnos.
Ha letölthető lesz szerintem mehet is az első HSZ-be!Amúgy superuser talán azért sem kell bele mert az tényleg szedhető marketről, mindenkinek amit szeretne.
Én is lecseréltem a Dest4uct félét az általam kedveltebbre, szó nélkül megtette.Természetesen köszönet mindenkinek aki foglalkozott a rootal!
#szerk : a második (dropbox) verzió már elérhető, esetleg ha becsomagolnád könnyebb lenne egyben leszedni, de így is nagyon köszi!
-
zsocy
őstag
válasz
Destr4ct
üzenetére
Nekem ez a kínai zhuodashi nem csinált semmit bárhogy is próbáltam. Meguntam és innen felraktam az "adb driver installer (universal)" progival a drivert a Concorde device-hoz. Utána lefuttattam Destr4ct scriptjét amit a linkelt oldalról kaptam le és láss csodát - meglett a root

Több módon is megnéztem, szépen kéri és adja is a SU jogokat.
Destr4ct -
zsocy
őstag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
A fórumukban pedig ez az info van kint : "A mai reggel ( 2013.04.02) a sajtóbemutató megtörtént.
A készülék kereskedelmi forgalomban, megvásárolható viszonteladói partnereinknél vagy saját webáruházunkban is."
Edigitalnál mondjuk még mindig rendelésre van csak... de már jön

-
zsocy
őstag
A Concorde hivatalos oldalán nem írna Gorilla Glass-t, bár én is örülnék neki ha mégis lenne.
A HDMI is normál csatlakozós, legalábbis ezen a képen biztos az : csatlakozókJöhetne már...
-
zsocy
őstag
Szerintem ezt kérdezd meg inkább itt : Android tabletek fóruma
És hogy legyen válasz is, mivel ez egy Concorde topic, ezért vedd a Tab 7015-öt
Esetleg gyüjtögess még egy picit és vegyél egy Speed-et, az biztos elég lesz ezekhez a játékokhoz. -
zsocy
őstag
A garanciális javítást/cserét nem az eladó intézi (akár ED, akár Ipon, vagy bárki más) hanem a Concorde.
Nekem van már tapasztalatom velük 9.7 IPS garancia ügyben, és nagyon korrektül intéztek mindent. Miután kiderült hogy megalapozott a hiba kicserélték a tabot egy újra szó nélkül amire újraindult a garancia is.
Neked Szlovákiából inkább az lenne a probléma hogy hogyan juttasd el a meghibásodott terméket Budapestre a szervízbe, de úgy gondolom ezen ráérsz aggódni akkor ha megtörténik a baj...
Csak lehetne már kapni!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- BestBuy topik
- Vicces képek
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Destr4ct