Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Az 1A töltőmmel is ugyanúgy tölt, mint a gyári 2A-val.
-
TaNbEaRo
tag
Én is hasonló dolgot vettem észre. A tab elég jól bírja egy töltéssel, viszont változó, kicsit becsapó az akksi százalékos állapotának kijelzése. 100%-nál levettem a töltőről, és használtam a tabot egyenletesen, kb 3 órán keresztül. Az első óra alatt lement 100-ról 80 környékére, utána 80-ról 70-re meg egész két óráig merült. Tegnap este több mint egy óra videót néztem vele 14!-os akksival, miután kikapcsolt. Nekem úgy tűnik 100-ről kb. 80-ig valahogy gyorsan leszámlál, utána már más tempóban fogynak a százalékok

A batterystats.bin törlése semmit sem változtat. Ha valaki érzékel ilyesmit, akkor az csak valamiféle placebó hatás. A batterystatsban csak az aktuális fogyasztásra vonatkozó információk vannak, amikből dolgozik a beállításokban levő akkumulátor menüpont. A fájl tartalma kb törlődik minden alkalommal, amikor 100%-os töltöttséget ér el a készülék.
-
azbest
félisten
válasz
turbulencia8
üzenetére
1280x800, a saját felületén alul fekete csíkon lévő szoftveres gombok elvesznek belőle (van amelyik szoftver a hasznos területet nézi és 1280x752-őt mind a gyári beállítsokkal, ha jól emlékszem). 16:9 monitoron valóban lapítottabb a kép, mert ott a 16:9 tartalmazza ezeket a kezelőszerveket is. Korábban már volt szó róla hogy eléggé vacak minőségű a hdmi-n kiadott tükrözött kép, nem tudom ezen javíthatnak-e.
szerk: ha jól mértem kb 150x95mm a képernyő fizikai kiterjedése.
-
turbulencia8
addikt
Valami nem stimmel: 1280x800 vs. 16:9-es képarány? Melyik a helyes adat? Az előbbinek persze jobban örülnék, a 16:10 értelmesebb képarány, csak pl. egy fullHD-s (16:9-es) TV-re kötve a duplikált kép nem torzul?
-
azbest
félisten
-
SkyLine3000
addikt
Én asszem lemondok a Speed megvásárlásáról. A Perestigio Multipad 7.0 Pro Duo mellett döntöttem.
Igaz, nincs benne bt, meg csak 1024x600-as a kijelzője, de 4100as az akksija és adnak hozzá egy frankó bőrtokot is és jó a support. Kérdezősködtem és egész jókat írtak róla.
Ja! És 2 év gari jár hozzá!
7 colon az 1024es felbontás is elég nekem. Legalább kevésbé terheli a hardvert és az akksit is.
Plusz a hdmi is hibátlanul műxik rajta tv-re kipakolva. (mondjuk nincs lapos tv-m, úgyh egyenlőre ez a téma tárgytalan :-) ) -
artiny
őstag
hkari altal vegzett modszert probalta más is? battarystats.bin nevu fajl torlese-et.
hkari : toltes idore lett kihatasa a fajl torlese es meg mindig azt mondod hogy megeri torolni?
-
fulee.9999
csendes tag
Apropó a HDMI kritikán aluli minőségére van valakinek ötlete?
Vagy ez a gép ennyit tud?
( Egyelőre úgy néz ki, hogy az 1280*800-at nagyítja ki és azt teszi ki HDMI-re )
-
azbest
félisten
egyébként most úgy látom, hogy a teljesen feltöltött tab készenlétben tartva (csak néha percekre bekapcsolva) magában kb 5 óra alatt merült 80%-ra, utána 3 órán át azon a szinten maradt. Ez még lehet a töltöttség jóslás betanulási időszaka miatt van így.
-
azbest
félisten
válasz
fulee.9999
üzenetére
a kalibrálás menüben meg lehet adni az akku és a töltőkészülék kapacitását, nekem be van írva 3200 és 2000, ezért lehet más mint nálad.
-
Necc
addikt
válasz
fulee.9999
üzenetére
Hol? En 1500mAh-t latok.
Amugy tok8 mennyit allitasz be, nem mervado.
-
wwhy
veterán
válasz
fulee.9999
üzenetére
Mert idegesít
legalább változtatható lenne... -
azbest
félisten
válasz
fulee.9999
üzenetére
Előbb reagáltak.. vizsgálják... [link]
Én is küldtem nekik screenshotot a töltésről. Este kipróbálom hogy 1A töltővel mennyi idő alatt tölt fel. -
fulee.9999
csendes tag
válasz
BeetleBrain
üzenetére
Láttam köszi, módosítottam is

-
BeetleBrain
csendes tag
válasz
fulee.9999
üzenetére
Megérkezett a hivatalos közlemény is:
[link] -
fulee.9999
csendes tag
Jaja, akkor ez csak nálam volt lehet probléma, hogy standby módban is lemerült hihetetlen gyorsan

No, sebaj, ha valakinek pont ez lenne a baja, akkor lám, idővel javul

Feltöltést kisvártatva próbálok, most tart 15%-nál, estére tuti lemerül azért.
CC saját fórumát elnézegetve hivatalos kommunikációra meg még várnunk kell.
Mod: Pont most írt az egyik fejlesztő ( végre, nem az egyik barátságtalan moderátor ) a CC fórumba, hogy elkezdték vizsgálni a töltés kérdést, szerintük se egészen így kéne működnie.
Ez is valami
-
azbest
félisten
válasz
fulee.9999
üzenetére
Nem a lemerülés idejére panaszkodnak elsősorban, hanem a feltöltés hosszára. Mondjuk az, hogy megy relatív... üresjáratban jóhogy simán megy fél napot
Rendesen használva 3-4 órát elvisz, erre nem is panaszkodunk. -
fulee.9999
csendes tag
Sziasztok!
Döbbenet, de nekem már 15 órája megy és még mindig nem merült le!

Pedig használtam egy órát HD filmezésre, meg egy fél órát böngésztem is vele, a kezdetekben már ettől nullára merült. Egy szó mint száz, lehet a CC-s faragatlan moderátor igazat szólt és tényleg fel kell tölteni teljesen, majd lemeríteni nullára ( többször is! ), ahhoz, hogy normális akkumulátor időket tudjon.
Hogy lássátok nem csak a levegőbe beszélek:

Azt mondjuk nem tudom hova tenni, hogy mik azok a részek, ahol ébren volt, képernyő nélkül, mert nem volt hozzá se érve reggel óta.
Illetve természetesen felraktam Én is a battery monitor widget pro-t, holnapra lesznek azzal mért adataim is.
-
Salex1
őstag
Én is írtam nekik, hogy tisztában legyenek vele, hogy a probléma több készüléknél áll fent.
Szerintem, akinek hasonló gondja van, és zavarja az írjon nekik (support@concorde.hu) -
silboy
aktív tag
Újra írtam a szervíznek az akksival kapcsolatban.Azt válaszolták,hogy a felhasználóknak eddig az volt a problémájuk,hogy standbyban mindent lekapcsoltak a tabok,ezért most úgy csinálták meg a Speed-et,hogy ne tegye ezt,ezért jobban merülhet.Ha ez így nem fog tetszeni a felhasználóknak,akkor csinálni fognak egy frissítést,ami után mindent le fog kapcsolni.
-
zsocy
őstag
Lehalt a PH néhány percre és lejárt a szerkesztésem is...ehh.
Elnézést az előbbiért, le lehet zip-ben tölteni, le is jött szépen.
Ránézésre szép tiszta script, gratula mégegyszer! -
wwhy
veterán
Most beszéltem az edigital-al, 72 órán belüli csere ügyben: mivel csak májusban lesz újabb szállítmány, ezért holnap elvinnék és ha majd megérkezett a májusi porció, abból kaphatok cseredarabot
Ha túllépem a 72 órát, akkor nyilván sima szerviz, ami szintén ülhet akár egy hónapot rajta. Flegma, lekezelő stílus 
A root zip letölthető INNEN is.
Beszéltem a CC szervizzel is: állítják, hogy én vagyok a legelső, aki aksi ügyben ma telefonált. Szóval így izzanak a vonalak ... A saját fórumukban olvastak a problémáról, most egy szervizkészüléken tesztelik a jelenséget, illetve előfordulhat, h ROM probléma (mondta a srác, h egy másik tabnál volt vmi konfig. gubanc, ami miatt 100% töltöttséget mutatott a tab, de lényegében jóval alacsonyabb szintig telt fel).
-
zsocy
őstag
Nekem is üres mappát ír sajnos.
Ha letölthető lesz szerintem mehet is az első HSZ-be!Amúgy superuser talán azért sem kell bele mert az tényleg szedhető marketről, mindenkinek amit szeretne.
Én is lecseréltem a Dest4uct félét az általam kedveltebbre, szó nélkül megtette.Természetesen köszönet mindenkinek aki foglalkozott a rootal!
#szerk : a második (dropbox) verzió már elérhető, esetleg ha becsomagolnád könnyebb lenne egyben leszedni, de így is nagyon köszi!
-
silboy
aktív tag
Írtam a szervíznek a hosszú töltési idő miatt.Azt a választ kaptam,hogy ez a 8-10 óra töltési idő nem normális,vigyem be hozzájuk a töltőt,mert arra gyanakszanak így látatlanba,hogy az a hibás.A szervíz gondolom Pesti,így innen Tiszaújvárosból nem túl egyszerű.De aki helyi és ilyen problémája van,beugorhatna hozzájuk a töltővel,hátha kiderül,hogy mi a hiba.
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Tegnap gondoltam, hogy kitörlöm battarystats.bin filet, ahogy One-on is tettem, mert ott is megoldotta a merülési problémáimat. Érdekes módon törlés után azon kellett izzadnom, hogy le tudjam meríteni a speedet. 3 órát játszottam , és 65 %-ig merült csak le. Este 8 óra alatt wifi nélkül csak 55%-ig merült. Most is HD film megy rajta, hogy végre lemerüljön, aztán kíváncsi leszek mennyi idő alatt töltődik fel.
-
Necc
addikt
Nem kell mindenfele ostoba kinai dzsunkaszoftverekkel szivni, nem kell semmit se telepiteni, (nekem) halal egyszeru.
Kiserleti kedvukben levok kiprobalhatjak, SAJAT FELELOSSEGRE!
Csak rootolatlan keszulekeken fut hibamentesen!
Rootolt keszulekeken ujrarootol, de a biztonsagi mentes amit csinal hibas lesz!Hiba/fejlesztes eseten is a fenti URL lesz frissitve, igy nem kell minden modositas utan ujraposztolni.
#354: nem 100%-os a hibaarany. Eleg ha pont kifogjak a szerencses darabokat tesztre, es mar nem veszik eszre. A support akkor kerdozjelezheto meg (imo) ha rovidesen nem reagalnak valamit erre a toltes problemara.
-
Rodzser Mór
senior tag
Szeretném megérteni, hogy egy ilyen cég, mint a ConCorde - ami nem mondható ismeretlennek - mégis hogyan tesztelte a készüléket és nyílvánította forgalomba bocsáthatónak a Speedet, ha ilyen sarkalatos problémák vannak a géppel? Nekem úgy tűnik, hogy igencsak felületesen tesztelték. Legalábbis a töltés/merülés részt mintha átugrották volna a tesztelés és hibák javítása kézikönyvben. Elég szomorú. Főleg mert vártam 2 hónapot erre a tabletre, eddig hiába. Persze még vehetek Kínából a korábban kiszemelt tabletek valamelyikét, de bíztam ebben a Speedben. Kíváncsi vagyok, kijavítják-e a hibákat. Ha nem, akkor nem fogom megvenni.
-
azbest
félisten
Nekem most kb 8 óra alatt töltött fel 14%->100%-ra a gyári töltővel, készenlétben volt közben.
-
wwhy
veterán
A topikot kicsit kipucoltam. A továbbiakban, ami nem a Speed-del kapcsolatos általános kérdés (milyet vegyek, hogyan működik az adb, stb.) kérlek, hogy a megfelelő topikokban tárgyaljátok tovább.
-
Necc
addikt
válasz
Destr4ct
üzenetére
Talaltam alternativ modszert, a moborobo is telepitheto es ugyanugy felismeri es root adb shell-t ad, vagy emlitettek itt univerzalis adb telepitot, szerintem azok is jok.
Kielemeztem a scriptet, en is szinte 100%-ig ugyanugy probaltam rootolni mint ahogy a scriptben is szerepel, az egyetlen egy elteres csupan annyi volt, hogy en a modositott busybox-ot meghagytam az eredeti helyen, mig a script letorli es a /system/xbin -be rakja.
1 szo mint 100, ha barhogy el tudod erni hogy parancssorbol az "adb devices" parancs kilistazza a tabot, onnantol nyert ugyetek van.
Ha gondoljatok, atirom a rootolo scriptet ugy, hogy biztonsagosabb legyen vele rootolni.
-
Mp3Pintyo
senior tag
válasz
Mp3Pintyo
üzenetére
Na persze hiába a hangzatos hardver ha nem tudnak rendes szoftvert alá tenni

"But some Apps dont work corretly, like SoundCloud cannot playback any track, Error: There was a playback Error.
Also my Plex App dont stream any Videos on this Device, on other Android it works well.
It seems that my Device got low Wlan Connectivity, Streaming is mostly impossible, works out with other Devices." -
Destr4ct
aktív tag
válasz
TaNbEaRo
üzenetére
Az igazság az, hogy még én sem ástam bele ebbe a témába nagyon magam, és a scriptet sem én írtam teljesen.
Gondoltam, ha már a zhuodashi nem tud rootolni, akkor keresek valami alternatív módszert. A Window N70HD tablet elég hasonló, és azzal kapcsolatban kezdtem el kutakodni. Végül találtam egy ilyen "scriptcsomagot" amiben sok különféle rendszermódosító művelet volt pl. flash és flash engedélyezett böngésző telepítése, felesleges kínai vackok meg beviteli módszerek eltávolítása, dalvik cache törlés, stb.
+ közöttük volt a rootolás is. Azzal tettem egy próbát, és szerencsére működött.Szóval ezt kiszedtem és megcsináltam úgy, hogy önmagában is működjön (ha az adb már látja az eszközt). És csak az ehhez szükséges fájlokat csomagoltam a zipbe. (A teljes csomag amit találtam van vagy 40Mb egyébként)
És csak épp így esett, hogy a supersu van hozzácsomagolva, és hogy azt telepíti.
Egyébként szerintem érdemes lenne az új nyílt forráskódú Superuser-t belerakni. De azt lehet telepíteni simán play store-ból, és a supersu-t meg uninstallálni.A busybox-nak nem tudom teljesen, hogy mi a szerepe a rootolás szempontjából. Azt tudom, hogy rengeteg linuxos/unixos program, parancs van belecsomagolva, hogy ne külön fájlokban legyenek. Lehet, hogy azért kell ezt is módosítani, mert ebben is benne van a su parancs.
-
balnan
csendes tag
.TS filet lejátszik? A DVB-T adásokat én .TS formában veszem fel, érdekelne a HD minőségű .TS file-al hogy boldogul (M1, M2, Duna). Az ugyanitt az RTL-t jól (hanggal együtt) játsza?
-
TaNbEaRo
tag
válasz
Destr4ct
üzenetére
Minden nagyon jól megy, lényegében úgy látom teljesen ekvivalens egymással a SuperSu és a Superuser.
Még annyit kérdeznék, mert kíváncsi vagyok és szeretek mindent minél jobban megérteni, meg persze az android rendszer mélyének felfedezése stb
Szóval, a rootolási menetedben a system/bin könyvtárból törlöd az ott levő busyboxot, és egy másikat teszel az xbin könyvtárba. Mi a lényegi különbség a bin és az xbin könyvtárak közt? Valamint a su binárisok működéséhez valamiféle módosított busybox kell, ezért a csere?
Remélem nem baj, hogy ezekkel zaklatlak
-
TaNbEaRo
tag
válasz
RunTimeError
üzenetére
Más eszközöknél is elő szokott fordulni, hogy a töltés vége felé kicsit visszavesznek a tempóból. Ha jól tudom az akksi érdekében történik ilyesmi szabályozás. Szóval lehet, hogy normális hogy lelassul, de lehet még nem állt be teljesen pontosan a batterystats.
-
RunTimeError
tag
Nekem valamiert 93%-nak mindig megall vagy csak lelassul a toltes. Masnal is igy van?
-
TaNbEaRo
tag
válasz
Destr4ct
üzenetére
Nekem is fent van a teljes sdk, de sajna nem bírtam felismertetni vele. De végül virtuális xp-ről sikerült, így most már rootolva is van a tab
Köszi szépen. Csak utána figyeltem fel rá, hogy a SuperSu hozzáférés kezelőt mellékelted. Van valami előnye/hátránya ennek a Superuserhoz képest? Csak mert eddig minden készülékemen ez volt 
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
TaNbEaRo
üzenetére
Win8 32bit. Nekem felismerte automatikusan, nem kellett telepítenem külön semmilyen drivert. (Lehet, hogy azért, mert nálam fent van a teljes Android SDK is.)
Mielőtt beírtam volna az ini-be a vendor id-t, csak akkor látta az adb a tabot, amikor futott a zhuodashi is (felismerte, kiírta az eszköz nevét, és bal oldalt mutatta a tab aktuális képernyőjét is)
-
TaNbEaRo
tag
válasz
Destr4ct
üzenetére
Köszi! Sajnos még így sem akarja az adb látni. Te milyen oprendszert használsz, amire volt jó driver? Ilyen esetekre van fent virtuális xp-m, csak most nem otthon vagyok, itt meg eléggé korlátozzák, mac cím alapján stb a netet, és virtuális gépről ha megpróbálok netezni akkor még erről is letiltanak

-
SkyLine3000
addikt
válasz
TaNbEaRo
üzenetére
Nyilván egy root+titanium backup megoldaná. Azzal a felesleges szarokat ki lehetne gyomlálni. Nekem változatlanul az a gyanúm, h vmi app eszi a szuflát a háttérben suttyomban, mert ez a készenléti fogyasztás nem normális. Futó alkalmazásoknál milyen appok vannak?
A Samsungomnál (mások telóján) vmi "mediaserver" vagy mi szívta az akksit, de rendesen. -
TaNbEaRo
tag
-
wwhy
veterán
Nemrég észleltem egy olyat, hogy ha rábökök a nemrég használt programok ikonjára, akkor egy szép fekete sáv jön elő bal oldalt, mintha eddig nem lett volna így ...
-
azbest
félisten
válasz
coleman5324
üzenetére
amikor beleolvastam annak az itteni fórumába, ott is voltak furcsaságot az android újabb változatával... a következő heti reakciókat érdemes figyelni, hogy mire számíthatunk a problémák megoldása kapcsán.
amadeus11: ha nagyon hosszan nyomva tartod a bekapcsoló gombot akkor sem reagál?
-
azbest
félisten
-
frisco
aktív tag
Pedig árgus szemmel néztem végig, próbáltam leszedni de ez már nem fólia.
Leszedtem egyszer egy vastagabbat a vásárlás után és az első napon egy vékonyabbat mert zavart.
Gondolom 3. réteg nincs rajta.
Talán a képernyő lesz a hibás, nem tudom... a kameránál is végignéztem
Köszi, hogy foglalkozol a problémámmal, segítségképpen élem meg, köszönöm. -
Dalion
tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám van, hogy fektetett állapotban az N betű nem nagyon akar működni vagy ha igen akkor duplázva jelenik meg. Elég idegesítő dolog amikor gépelni akar az ember... Plusz van egy olyan része a kèpernyőnek ahol úgymond túlèrzèkeny az érintésekre, pl. ha odanyomok két kattintásnak veszi az egy kattintàsomat. A főképernyőn való ikonátrakosgatás is nehèzkes, mert ha egy ikont megfogok az kb pattog az ujjam alatt és random elenged. A gyorsulásmérő alap àllapotban, nyugalmi helyzetben is mozog :-[ .
Ti tapasztaltatok hasonlót?Amúgy töltèsi idó nálam is 8 óra körüli, viszont utàna jól bírja a gépezet kb. 3-4 óra üzemidőre képes. Ma észrevettem egy pixelhibàt is sajnos, remèlem több nem jön elő.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Pro Duo akart lenni.
-
Ace owner
addikt
Holnap rohamozzátok le a gyártót, izzon a telefonvonaluk.

-
SkyLine3000
addikt
válasz
fulee.9999
üzenetére
Mondjuk azt én sem vágom, h készenlétben mi a francért merül annyira? A telóm alig eszik pár százalékot, ha egész nap csak készenlétben van és ott van ugye a hálózati fogyasztás, itt meg az sincs. Nincs esetleg fölöslegesen elindítva automatikusan vmi proggi? A Galaxy W-mnél a főzött romoknál, vmelyiknél azért evett sokat, mert be volt ragadva egy app, ami fölöslegesen szívta az akksit, de elég rendesen.
Nekem az lenne az elvárásom, h ha mondjuk reggel 9kor bekapcsolom, akkor legalább estig 7-8ig elhúzza. Nyilván, ha 3d-s gémekkel kínálgatnám, nem várnám ezt el tőle.Hiába, ehhez a hardverhez nagyobb akksi kéne, akár az ár rovására is.
Még a Prestigio MultiPad 7.0 Pro tabot néztem, ami szintén nagyon jónak látszik, csak abban meg nincs bluetooth, viszont az ára ennyi. de annak 4100as az akksija. Árban is kb ennyi. De ahogy olvasgattam, ott is akadnak problémák.Ahogy elnézem, ez az olcsóság ára. Gyenge akksik, hullámzó minőség, meg mindig vmi szoftveres hülyeség (Android). Nem szeretem az Apple cuccokat, de egyik rokonomnak van jópár és pl még sosem hallottam, h panaszkodott volna az ipadra, pedig van használva. Igaz, nem is 35ezer az ára...
-
fulee.9999
csendes tag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Érdekesség, de pont a játék nem meríti nagyon. Tegnap második töltés után három óra folyamatos játék és egy óra hd videózást bírt az enyém. Ahogy nézem, minden töltés után kicsit többet bír valahogy, de egész napot nem tudom mennyire viselne el, szerintem nem igazán. Amúgy egy nagyon jó kis gép, piszkosul gyors és olcsó is. Ja meg a kijelzője verhetetlen árkategóriájában.
-
SkyLine3000
addikt
Én is gondolkodtam egy tab megvásárlásán. (van egy Galaxy W-m amúgy). A lányom használgatná néha játékra, de egyszerűbbekre, aztán meg lehet, h én is:-). Először vmi alapban gondolkodtam, Concorde, Koobe, Wayteq, Bluepanther márkákban. Olyat akarnék, ahol azért van support. De jó lenne 8giga háttértár legalább, meg aztán az sem lenne baj, ha min 1024x600as lenne. De az ilyeneknek az ára már nem sokkal marad el a Speed kategóriától. Van egy Concorde navim, ami hibátlanul működik, így gondolkodtam ismét ebben a márkában. Végignyálaztam a magyar kínálatot végül ebben a kategóriában, de most vhogy elbizonytalanít ez a sok probléma, ami a Speed körül van. Bár ezt be lehet tudni a kezdeti gyártásnak is.
Lassan azon gondolkodom, h mégis maradok egy egymagos gépnél, mert az ugyanekkora akksival csak jobban bírja, meg aztán nem is izgatna annyira, ha egy 20ezres gépnek lenne baja, mint egy 35ezresnek.
Bár, ha azt olvasnám, h sok az elégedett vásárló és az akksi problémák is megoldódni látszanak, még elcsábulnék.
Szal érdemes megvenni, kedves tulajok?
(van pár alternatíva, de nem tudok dönteni)Még arra lennék kíváncsi, h bekapcsolt állapotban egyszerűbb játékokkal (semmi 3d), netezve (nem egész nap folyamatosan) mennyit bír az akksi? Reggeltől estig elhúzza?
Gondolom, ha megkínálnám egy kis Gta-val, akkor pár óra és kampec... -
frisco
aktív tag
Tegnapi kérdéseimmel kapcsolatban (dpi illetve Boat Browser) köszönöm a válaszokat.
Újabb kérdésem:
A tabletről levettem a vastag fóliát majd utánna a vékonyabb, hajlékonyabb fóliát így nincs rajta.
A kijelző szélein ezt tapasztalom: kép1 kép2
Ez nekem a képernyő hibájának tűnik, az első pillanattól mozgott bal oldalon, lent.
Jól látom?
Szerintetek erre kérhetek cserét? (boltban vettem 2 munkanappal ezelőtt) -
Necc
addikt
Gyors merules egyik LEHETSEGES oka:
Menjetek be a beallitasokba, majd a Wifi - > advanced -> keep wifi on during sleep erteket allitsatok a gyari always/mindig -rol never/soha -ra legyszi.
[link: gyarilag igy van beallitva, helytelenul]
A wifi amugy is lekapcsol kb. 10 masodperccel azutan, hogy a kijelzo kikapcsolt, tok mindegy hogy mit allitasz be, vagy hogy valami "varazsalkalmazassal" wifi lockot hasznalsz-e vagy sem.
Miutan ezt megcsinaltam, a wakelockok szama jelentosen visszaesett, es a CPU is sokkal tobbet volt offline-ba: [link]
-
Necc
addikt
válasz
RunTimeError
üzenetére
Ugyanugy kb. 10 ora 1%->100% feltoltesi ido mint amikor megvettem. 4-5 alkalommal toltottem eddig de csak egyszer meritettem le teljesen.
-
RunTimeError
tag
Én meg mintha azt vettem volna észre, hogy így a 2-3. feltöltés körül mintha gyorsulna a töltési idő, de lehet csak képzelgek, elfelejtettem megnézni mikor tettem fel. De az biztos hogy valamivel gyorsabban megy már.
-
Necc
addikt
Jol sejted. Hibasan van beallitva az interactive governor. Tobbet megy 252MHz-en, mint sleep-en, es nagyon sokszor felcseszi az orajelet maxra, alvo modban is.
Finomhangoltam a beallitasokat, kell egy jo par ora mig fix statisztikat tudok mondani, ha javitottam vele kozzeteszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Trollok komolyan
- Horgász topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Háztartási gépek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rendesen használva 3-4 órát elvisz, erre nem is panaszkodunk.
Ha túllépem a 72 órát, akkor nyilván sima szerviz, ami szintén ülhet akár egy hónapot rajta. Flegma, lekezelő stílus