Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atimen33
tag
Sziasztok!
Az apróbb fagyásokra nem tudtok valamilyen megoldást?
Semmi baj nem lenne a tabbal, a játékok akadás nélkül mennek rajta, de ezekkel a random fagyásokkal megőrít.
Van amikor pörög és egyből reagál mindenre de van hogy előveszem és csak a szenvedés van vele, mert pl emailnézés közben is rá bökök valamire és 1 percig gondolkozik majd bele lép, ugyan ez szokott lenni a google play store ban is,de van amikor még csak a főképernyő lapozásánál is megfagy.
Vissza raktam már a 4.1 et is aztán a 4.2 az elején még működik rendesen , de aztán pár nap múlva teljesen random ilyen fagyásokat produkál.Találkoztatok már ilyennel?
-
Atimen33
tag
Akinek kompatibilitási problémái vannak próbálja meg ezt:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2146216Az elején én is mindig külön beszerezgettem az apk kat, de így nem volt jó mert nem jöttek meg a frissítések, most meg át állítottem nexus7 re és így minden működik
-
Atimen33
tag
Sziasztok!
A 4.2 es frissítés után nem lehet valahogy vissza állítani a régi Tablet UI-t? Vagy nem tud valaki valamilyen módszert rá? -
Atimen33
tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Hello!
Én is ezen gondolkoztam sokáig, de a végén a concorde mellet döntötttem....és nekem amire használom tökéletesen elég..Tényleg akármelyik játékot próbáltam futtatni, mindig jó volt, laggolás nélkül lehetett használni, a képernyője is nagyon szép, filmeket is gond nélkül lejátssz, szóval tényleg le a kalappal előtte..az egyedüli hátránya az akksi..Mert ha nem használod akkor is csak max 1 napot bír ki ha meg folyamatosan nyomkodod akkor kb 3 órát...ezzel szemben a nexus ELVILEG 10 órát is kibírhat....szóval én csak emiatt választanám a nexus-t de + 30000 rért nekem annyit nem ér.. -
Atimen33
tag
Sziasztok!
Valahogy nem lehetne megoldani, hogy lehessen használni ilyen kis "mini alkalmazásokat" , mint pl a sony tablettekben? -
Atimen33
tag
válasz
Serijack
üzenetére
Igen szerintem is nagyon jó lett..csak azt sajnálom, hogy a több felhasználó módot nem támogatja
, meg nekem jobban tetszett a régi notification bar. Nem lehet valahogy vissza állítani?agy73p : Nekem egy olyan folt volt rajta mintha a fólia ott felvált volna, és tele volt ilyen kis szines, "szívárvány színű" pöttyőkkel, a legjobban tényleg egy olajfoltra hasonlított
-
Atimen33
tag
Köszi életet mentettél !

Ma reggel buszozás közben vettem elő a tablettet, és a közepén nekem is egy nagy "olajos " folt volt. Teljesen besz@artam, mert azt hittem h valamitől megütődött, és annyi is neki, ráadásul vidéki vagyok , és pestre is kb egy 10-es lenne beutazni, aztán szerencsére itthon rátaláltam a tapadókorongos kommentedre, és tényleg bevált!!
Úgyhogy én is mindenkinek ajánlom akinek hasonló problémája van!!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, meg nekem jobban tetszett a régi notification bar. Nem lehet valahogy vissza állítani?