Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacus_84
senior tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állok, és szeretném véleményeteket kikérni ez ügyben. Amire én használnám napi egy-két órában, az főleg netezés (wifin), hírek, cikkek olvasása, közösségi oldalak, üzenetküldő alkalmazások (Skype videóhívás, Viber ha van hozzá), és esetleg néha egy kis játék, főleg egyszerűbb játékokkal, pl. Angry Birds.
Véleményem szerint ez a kis Concorde tab tökéletesen megfelelne számomra. Szerintetek?
Beleolvasgattam a topic-ba, és láttam, hogy gondok vannak/voltak a töltési idővel, és az akku üzemidejével. A frissítés megoldotta ezeket a problémákat?Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- iPad 9th gen 64GB space grey
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest