Hirdetés
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Dell notebook topic
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
válasz
üzenetére
Mint írtam én GDI -tolom és lvl 20 , Nod - dal csak lvl 2

Kicsit túl rövidek a meccsek , és alapvetően az a problémám, hogy amikor elérem a fullos eszközöket , akkor álltalában már vége is van a meccsnek .. Kicsit kevés a gaméban az élvezet , szerintem , túl sok a hangsúly a taktikán és a jó vezetésen .
Egyébként valaki le tudná írni , hogy mitől is kapjuk pontosan a fejlesztési pontokat , amiből Tier 2 , Tier 3 lesz ??
-
Thome
veterán
válasz
üzenetére
Először GDI-vel próbálkoztam, lévén utálom a NOD-ot. De aztán kipróbáltam a NOD-ot... Fúj-fúj GDI...

Egyébként még Red Alert 3-al is csapom a szelet. Valaki nem játszik azzal?
Abból ez az etalon zene, annyira nagy lökést, feelinget tud adni mikor játszom, hogy beszarás: LINK
Ez meg a másik: LINKDe ezt a főzenét semmi nem fogja überelni: Hell March 2
-
AlyArkhon
őstag
válasz
üzenetére
nincs rá szükség , mert ha a baráti listából már előre be lehet partiba invelni az embereket

Így aztan nem tud senki sem bejönni . de ha esetleg nagyobb partit csinalnal , akkor meg ha te csinaltad a partit azt raksz ki akit csak akarsz .
Amugy most véget ért a béta , vagy csak nekem nem műkszik a beta letöltéséhez szükséges EA regisztráció + a gaméba sem tudok bejelentkezni az accommal amivel eddig toltam

Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Witcher topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár nem igazán tünt még fel eddig , hogy erősebbek lettünk volna tőle ..