- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
válasz
marec1122 #101 üzenetére
Én nagyon rajongtam a redalertől elkezdve egészen a C&C2 ig az összes gameükért , de ezt az utolsót úgy elszarták , hogy nem is csodálkozom rajta, hogy alig tolják .
Annyira nagyon újítani akartak rajta még az utolsó szó jogán , hogy túlzásokba estek és tényleg egy záró darabot hoztak létre
-
AlyArkhon
őstag
Hali mindenkinek. Jo sokáig nem voltam gép előtt , gondoltam ha már megvan eredetiben akkor feldobom a gépemre . Látom a forum kihalt , s vele gondolom a játékos társadalom is .
Azért ha valakinek lenne kedve tolni egy gamét így esténként ......
.........nyugodtan írjon -
AlyArkhon
őstag
válasz
#19617792 #50 üzenetére
Mint írtam én GDI -tolom és lvl 20 , Nod - dal csak lvl 2
Kicsit túl rövidek a meccsek , és alapvetően az a problémám, hogy amikor elérem a fullos eszközöket , akkor álltalában már vége is van a meccsnek .. Kicsit kevés a gaméban az élvezet , szerintem , túl sok a hangsúly a taktikán és a jó vezetésen .
Egyébként valaki le tudná írni , hogy mitől is kapjuk pontosan a fejlesztési pontokat , amiből Tier 2 , Tier 3 lesz ??
-
AlyArkhon
őstag
Közben leesett hogy a C&C3 topicba írtam le a Hamachi szobánk adatait .
Szoba neve : magus2000 password : zoli
Akinek van kedve , jöjjön ..
Team Speak 3 adatait viszont csak priviben küldöm el , érthető okokból ugye
-
AlyArkhon
őstag
válasz
#19617792 #36 üzenetére
nincs rá szükség , mert ha a baráti listából már előre be lehet partiba invelni az embereket
Így aztan nem tud senki sem bejönni . de ha esetleg nagyobb partit csinalnal , akkor meg ha te csinaltad a partit azt raksz ki akit csak akarsz .
Amugy most véget ért a béta , vagy csak nekem nem műkszik a beta letöltéséhez szükséges EA regisztráció + a gaméba sem tudok bejelentkezni az accommal amivel eddig toltam
-
AlyArkhon
őstag
Össze kéne hozni pár magyar partyt . Csak jobb lenne úgy tolni hogy egymást hallgatjuk és nem pedig a japcsikat vagy más országbelieket. Meg aztán az sem lenne utolsó , ha megtudnánk beszélni egy taktikot a kör elején , nem pedig megy mindenki amerre lát
Akit érdekel az dobjon egy pm et , és megírom a team speak 3 serónk címét ( tudom gaméban is lehet beszélni de kapcsolatfelvétel miatt egyszerúbb a ts 3 vagy msn-en időpontot egyeztetni )
-
AlyArkhon
őstag
Felraktam , elsőre majdnem le is töröltem .
.
Aztán ma reggel gondoltam csak megnézem újra , végül is az egyik kedvenc játékom folytatásáról van szó. Épp most szakadtam le a C&C4 bétáról így reggel fél 2-őkor , most is csak azért mert a párom már erősen invitál az ágy felé
A grafika szerintem messze csúnyának mondható ( gondolom ez csak a béta miatt van ) , valaki írta , hogy milyen jó a grafika - ember ez jó ? ne viccelj ...
A játék menet . - elsőre elég össze visszaságnak tünt , aztán ahogy telt az idő a gaméban és figyeltem mit csinálnak a többiek úgy értettem meg a gémet és jött meg a kedvem is hozzá. Tegnap este még azt mondtam a haveroknak , hogy ezzel nem érdemes foglalkozni amíg ki nem jön az eredeti , ma már elkezdték letölteni
Szerintem a nagy szintkülömbségeket ( amik ugye adódhatnak még az elején ) leszámítva egész király game lesz ebből .
-
AlyArkhon
őstag
Üdv .
Lehet még béta kulcsot igényelni ? Ha igen akkor hol kell regizni ? Thx előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Környezetvédelem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest