Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
Nagyon sok területen kifogástalanul autentikus lett a játék, jó vele akárcsak időmérős gyorsköröket futni, vagy az AI ellen menni. Pedig én a 2014-2017 közötti részeket illetően már kezdtem lemondani a sorozatról, mondván hogy ebből már semmi komoly nem lesz, mert fejlődésképtelennek ítéltem meg a Codemasters-t, aztán most rámcáfoltak szerencsére. Lehet amúgy hogy nemsoká ki lesz írva a tender hogy kié legyen a hivatalos F1-es játék adaptációja 2020-21(?) után, és valamit már fel kellett mutatnia a Codemasters-nek.
-
Danecay
addikt
Tudod vannak olyanok is akik nem fél milliós gépen játszanak, és a hozzászólásod elolvasása után amit nekem címeztél miután én nem neked írtam, megnéztem az adatlapodat és hát nem csalódtam, naná, hogy a géped utolsó paramétere is fel van tüntetve. Nem mindenki játszik 144Hz-es monitoron, sőt a legtöbben nem, azt sem tudjuk, hogy SSD van a topiktárs gépében vagy hagyományos HDD, nem tudom miért kezeled tényként az SSD meglétét. Annyit tudunk, hogy egy GTX 1060-al fut a játék. szóval attól, hogy neked 260 FPS-el fut a játék, másnál közel sem biztos, hogy így van. Én annak is örülök ha megvan a stabil 60 FPS és nincsenek ilyen jellegű lagolásaim és mivel még a monitorom is 60Hz-es nem tapasztaltam semmi hátrányát a bekapcsolt Vsyncnek és nem hiszem, hogy nagyobb input lagom lenne mint amennyit a játék maga generál.
-
Chereiose
addikt
-
Chereiose
addikt
Amit még furcsállok, hogy még csak interes esőben is zabálja a benzint az autó, 3 kör extrára tankolod akkor is már a felénél kb elfogy, mediumban úgy eszi mint szárazon high-on
Persze ez lehet egyszerűen valós körülmény, hogy esik, jobban kipörög jobban erőlködik a vizen stb...
-
-
-
Nekem 2 futamból 1 alatt kellett 1-2 kört lean mix-el menni, amúgy standardon megyek általában végig. Bahrain futam alatt pár kört még fel is tudtam tolni. Annyi benzinnel megyek, amit alapból ad, nem szoktam többre tenni.
Viszont az edzések alatt a benzinspórolós körözési feladatot sosem tudom megcsinálni. Vagy spórolok, akkor az idő nem jó, vagy az idő jó, akkor meg a fogyasztást nem bírom tartaniEzt már 17-ben is mindig skippeltem
Kínai futamot még nem toltam mondjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen autót vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- OLED monitor topic
- Nintendo Switch
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest