Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Tudod vannak olyanok is akik nem fél milliós gépen játszanak, és a hozzászólásod elolvasása után amit nekem címeztél miután én nem neked írtam, megnéztem az adatlapodat és hát nem csalódtam, naná, hogy a géped utolsó paramétere is fel van tüntetve. Nem mindenki játszik 144Hz-es monitoron, sőt a legtöbben nem, azt sem tudjuk, hogy SSD van a topiktárs gépében vagy hagyományos HDD, nem tudom miért kezeled tényként az SSD meglétét. Annyit tudunk, hogy egy GTX 1060-al fut a játék. szóval attól, hogy neked 260 FPS-el fut a játék, másnál közel sem biztos, hogy így van. Én annak is örülök ha megvan a stabil 60 FPS és nincsenek ilyen jellegű lagolásaim és mivel még a monitorom is 60Hz-es nem tapasztaltam semmi hátrányát a bekapcsolt Vsyncnek és nem hiszem, hogy nagyobb input lagom lenne mint amennyit a játék maga generál.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- LEGO klub
- Egérpad topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A13 /64GB/Független/Számlával/
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs