- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
Hogy menjenek , ki-ki egy-egy szélen vagy hogy ?
És nem, nem igaz, hogy vonatoznak , ütik vágják egymást az AI-k .... Nyílván van úgy, hogy nincs pozicióba, nem tud, nem akar előzni, ez nem nagy woodoo...
Tessék, videó, én is vonatozok, mert mi mást csinálnék, nem érem utol öket
És nem löknek, nem kaszálnak, nem satufékeznek stb .... De ahogy helyzetbe kerülnek, azonnal megpróbálnak előzni, engem is , AI-t , mint kb 13 percnél ...
De nyilván nekem más verzió jutott -
snecy20
nagyúr
Egyet kell értenem veled.
Vannak jó dolgok is az AI-tól, de 80%-ban ugyanolyan hervasztó a helyzet, mint az elmúlt 7-8 év Codemasters F1 játékoknál mindvégig.
Sehol egy váratlan megoldás, durva elfékezés... fejlődött az AI, de még mindig kegyetlen unalmas és kiszámítható tud lenni egy-egy verseny, így inkább Time Trial-ban szoktam tolni, a leggyorsabb körrekordért.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS brand PC régi játékokhoz (Pentium D 2.8ghz, 1GB DDR2, 7200GS, 160GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest