Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
orc88
őstag
Ez neked mi az úristen ha nem libasor ha már ilyen hihetetlenül okosnak hiszed magad és mindenki más csak baromságokat ír?
Teljesen reális, hogy rajt után a 3 élcsapat autója meg sem próbál más ívet választani és esetleg féktávon a másik mellé érni a leghosszabb nyújtott kanyarban. Most írhatod, hogy ez egyszeri eset és sületlenség az egész de el kell, hogy keserítselek mviel 3x indítottam újra a versenyt, és mindig 1-1,5 tizedekre követték egymást szépen a kanyarban. (Jah, a háttérben a másik RedBull-lal én voltam direkt lemaradtam, nehogy véletlenül megzavarjam az izgalmas versenyüket
)Ráadás a szerinted hibátlanul működő AI-ra: szintén ebben vagy a spanyol hosszú jobbosban amint elkezd lesodróni a pálya széle felé rögtön bevágja a féket.
Nem elveszi a gázt, vagy esetleg 1 kerékkel kicsit túllépi a pálya szélét jelző vonalat és kiszélesíti az ívet, hanem inkább bevágja a satut csak nehogy elhagyja az ideális pályarészt.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox tulajok OFF topicja
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Futás, futópályák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Újszerű Switch 2 Joy-con páros
- MINŐSÉGI SONY HIFI TORONY EGYBEN VAGY KÜLÖN ELADÓ!
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Nem elveszi a gázt, vagy esetleg 1 kerékkel kicsit túllépi a pálya szélét jelző vonalat és kiszélesíti az ívet, hanem inkább bevágja a satut csak nehogy elhagyja az ideális pályarészt.