- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
Új hozzászólás Aktív témák
- 

manya777 tag válasz  mikrosuttii

üzenetére mikrosuttii

üzenetéreKöszi a választ! Azért érdekelt mert egyik ligában TT s gyorskörökkel kellett eldönteni egy két dolgot, és néhányan irreállisan jó köröket toltak TT ben, már már gyanúsan jót  És arra gondoltam hogyha létezik bünti off akkor végül is mindenki ott vág ahol akar, úgysem látja senki És arra gondoltam hogyha létezik bünti off akkor végül is mindenki ott vág ahol akar, úgysem látja senki Vagy csak simán abban a ligában gyülekeznek a világ legjobbjai, kitudja.. . Más: Ezek a képek a 2015 ről vajon játékból valók vagy csak reklám? Az egyik képen a pilótának eléggé Ricciardos feje van. A14 ben meg kb mindenki Raikönennek néz ki sisak alatt Vagy csak simán abban a ligában gyülekeznek a világ legjobbjai, kitudja.. . Más: Ezek a képek a 2015 ről vajon játékból valók vagy csak reklám? Az egyik képen a pilótának eléggé Ricciardos feje van. A14 ben meg kb mindenki Raikönennek néz ki sisak alatt Valamit csak javítottak a 14 hez képest. Valamit csak javítottak a 14 hez képest.
Új hozzászólás Aktív témák

- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És arra gondoltam hogyha létezik bünti off akkor végül is mindenki ott vág ahol akar, úgysem látja senki
 És arra gondoltam hogyha létezik bünti off akkor végül is mindenki ott vág ahol akar, úgysem látja senki