- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
scampolo84
aktív tag
válasz
leikomessi #275 üzenetére
Kedvet kaptam, kormányt ragadok
-
scampolo84
aktív tag
válasz
leikomessi #268 üzenetére
Látom már kaptál választ de leírom azért az én véleményemet is. Szintén DFGT-vel játszom, a 13'-14' egyaránt megvan és mostanában és is előveszem mindkettőt, néha egymás után is. Amit én észrevettem, hogy ebben a játékban a manuális váltó többet hoz (sztem) köridőben, mint a a TC és ABS együttvéve, sokkal mélyebb féktávokat tudsz venni kézi váltóval, szóval én erre indulnék el, már ha eddig netán automatán mentél volna.
Arra mondjuk a mai napig nem jöttem rá, hogy mennyire befolyásolja a setup valójában az autók viselkedését, de ahogy éreztem nem igazán, úgy látom fontosabb a tökéletes pályaismeret és a pontos hibátlan vezetés, mert egy setuppal nyerhetsz 0,2-et, de egy bevállalósabb vezetéssel lehet nyersz 0,8-at, persze csak a hasamra ütöttem... teszem hozzá vannak itt sokkal jobb játékosok, mint én, szinte csak kocamódban nyomom moddolt AI ellen, de nekem ez meló után fújni tökéletesen megteszi, ha nincs időm feltenni a kormányt akkor 360-as joyyal is majdnem futok DFGT-s időt, nagyjából ez példázza is a játék realitás tartalmát
-
válasz
leikomessi #270 üzenetére
2013-at használsz, vagy 2014-et?
2013-hoz tudok adni egy saját Brazil TT kört: [link]
-
válasz
leikomessi #268 üzenetére
Szia!
Most ezért kapni fogok
Ebben a játékban semmi nem úgy működik, mint a valóságban. A 2013-ban szerintem egész jól lehetett használni degresszív fékezést (ha arra gondolsz, hogy először gyakorlatilag padlóig nyomom, majd szép lassan engedem fel). Nekem nem sikerült átszoknom a 2014-re ezért már egyre kevesebbet is játszom vele...
Már csak abban bízom, hogy a 2015-öt jobban megcsinálják, bár...A 2014-hez is ígértek javítást, de szerintem az a javítás 2015 néven fog megjelenni...
-
válasz
leikomessi #254 üzenetére
A 2014-es teljesen más. Egy szenvedés a 2013 után
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- AFOX GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- GLORIOUS Aura 145-KEY Mechanical Keycaps - White
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest