Hirdetés
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
scampolo84
aktív tag
válasz
leikomessi
üzenetére
Kedvet kaptam, kormányt ragadok

-
scampolo84
aktív tag
válasz
leikomessi
üzenetére
Látom már kaptál választ de leírom azért az én véleményemet is. Szintén DFGT-vel játszom, a 13'-14' egyaránt megvan és mostanában és is előveszem mindkettőt, néha egymás után is. Amit én észrevettem, hogy ebben a játékban a manuális váltó többet hoz (sztem) köridőben, mint a a TC és ABS együttvéve, sokkal mélyebb féktávokat tudsz venni kézi váltóval, szóval én erre indulnék el, már ha eddig netán automatán mentél volna.
Arra mondjuk a mai napig nem jöttem rá, hogy mennyire befolyásolja a setup valójában az autók viselkedését, de ahogy éreztem nem igazán, úgy látom fontosabb a tökéletes pályaismeret és a pontos hibátlan vezetés, mert egy setuppal nyerhetsz 0,2-et, de egy bevállalósabb vezetéssel lehet nyersz 0,8-at, persze csak a hasamra ütöttem... teszem hozzá vannak itt sokkal jobb játékosok, mint én, szinte csak kocamódban nyomom moddolt AI ellen, de nekem ez meló után fújni tökéletesen megteszi, ha nincs időm feltenni a kormányt akkor 360-as joyyal is majdnem futok DFGT-s időt, nagyjából ez példázza is a játék realitás tartalmát

-
válasz
leikomessi
üzenetére
2013-at használsz, vagy 2014-et?
2013-hoz tudok adni egy saját Brazil TT kört: [link]
-
válasz
leikomessi
üzenetére
Szia!
Most ezért kapni fogok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ebben a játékban semmi nem úgy működik, mint a valóságban. A 2013-ban szerintem egész jól lehetett használni degresszív fékezést (ha arra gondolsz, hogy először gyakorlatilag padlóig nyomom, majd szép lassan engedem fel). Nekem nem sikerült átszoknom a 2014-re ezért már egyre kevesebbet is játszom vele...
Már csak abban bízom, hogy a 2015-öt jobban megcsinálják, bár...
A 2014-hez is ígértek javítást, de szerintem az a javítás 2015 néven fog megjelenni... -
válasz
leikomessi
üzenetére
A 2014-es teljesen más. Egy szenvedés a 2013 után

Új hozzászólás Aktív témák

- ÚJ! BONTATLAN SEAGATE BarraCuda 1TB,2.5 SSD,560/560
- Bang&Olufsen Beoplay EX füles
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A 2014-hez is ígértek javítást, de szerintem az a javítás 2015 néven fog megjelenni...