Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bucketb0b

őstag

válasz Motion_Blur #145 üzenetére

Érdeklődnék egy kicsit, hogy ez mennyire "jó" setup. Korábbi verziókban is volt ilyen mindenre jó setup, de ezt a setupot hogyan értse az ember? Kb. a lehető legjobb setuphoz van közel és tényleg csak 1-2 változtatás kell ami már inkább a vezetési stílushoz igazodik? Azért kérdezem, mert még nem volt időm több setupot kipróbálni ezzel mentem 15-20 kört Brazíliában különböző autókkal. TT-ben mennyire számít az autó? 13ban a Merci volt a "legjobb" erre a célra, de itt valahogy számomra "nem jön be autó" ezért próbálkoztam már Red Bullal, Ferrarival és McLarennel is, de nagy különbségeket nem vettem észre, egy picit a McLaren lassabbnak tűnt a RB és Ferrarinál, és a RB is egy kicsit a Ferrari előtt van érzésem szerint.
    1:13:0xx volt a legjobb időm RB-al, de ha egy tökéletes kört rakok össze akkor 1:12:7xx a max. amit úgy érzem kihozhatok az autóból. Mercivel gyorsabb lennék szerinted vagy egyenlőek az autók csak a vezethetőségük miatt tűnnek lassabbnak?
    Ami még hozzátartozik az igazsághoz, hogy billel tolom, de szerintem ez nem befolyásolja az autókat max. a köridőmet rontja az automata váltás miatt :(

Új hozzászólás Aktív témák