Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Ezzel a fékezés a kanyarban dologgal teljesen egyetértek veled, tulajdonképp csak motorfékkel lehet bemenni a kanyarba, különben brutális alulkormányzottság lép fel, tolja kifelé a kanyarból az elejét, mintha hátra valami agyament egy i profilú vas hidat tett volna normális felfüggesztés helyett.

Hétvégén a gokartozás döntőjében, mikor vizes volt a pálya, pont az F1 2012 jutott eszembe menet közben, mert úgy tolta az elejét a kanyarokban a gokart a vizes pályán (persze slick gumi volt rajt), mint amit a játékban érzek.
Én mindig azt mondtam, hogy igazán autóérzet, tapadásérzet és súlyérzet az F1 2011-ben volt a patch_2 kiadásáig, szerintem az ott alkalmazott fizika a jó irány.

-
giigz
veterán
válasz
hermanyi
üzenetére
Én magát a játékmenetet jónak gondolom, és az is pozitívum, hogy nekem pl. vagy 2 hónapja se mentés nem szállt el, se lost connection nem volt.
Tehát lassan de biztosan halad a Codi, szerintem ez egyébként szándékos is lehet, hogy évről évre tudjanak valami javulást mutatni.
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Fóliás Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7 10th Gen, 4.90 GHz, 16GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest