Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
Tulajdonképp egyet értek veled, csupán arra akartam kilyukadni, hogy mivel monopol helyzetben van a Codi az F1-el, összetehetjük a kezünket, mert viszonylag élvezhető a játék. Persze lehetne sokkal jobb is, lehetne komolyabb munka a háttérben, de valamiért nem így van.
Valószínüleg nem kevés munka és pénz árán jutott a jogokhoz, és 2010-ben végre betapasztottak egy hatalmas űrt amit a sony zsebében porosodó jog hozott össze. Ha így nézzük még mindig jobb egy ilyen játékkal játszani, mint a semmivel. Én optimista vagyok, és remélem, hogy a háttérben csak dolgoznak valami igen ütős új engine-en, ami talán megelégedést hoz nekünk, mert lássuk be a Codemasters már alkotott jó dolgokat anno (Colin 2 vagy TOCA 2).
Apropó... A GRID 2-höz fejlesztettek új motort, vagy a már agyon módosított EGO ennek is az alapja? Tudja ezt valaki?
Azért azt nekem, mint optimista embernek is be kell látnom, hogy picit ráültek erre az F1 The Game sikerre és mintha csak a pénzt akarnák bekaszálni belőle, de nem törődnek a hosszú távú dolgokkal. Ugyanis ha 2009-2010-ben ráállnak erre a fejős-malacra és komoly engine-t kezdenek fejleszteni alá, megfelelő emberek összehozásával (ami ugye sok pénzbe került volna), akkor kb. mostanra, a 2012-nél vagy legfeljebb a 2013-nál már egy nagyon profi dolgot lehetett volna összedobni.
Tegnap véletlenül belefutottam a GTA 5 egyik-másik gameplay (GTA 5 gameplay) videójába és el is keseredtem. Ott hogy tudnak ilyen profi grafika mellett ennyire jó autó fizikát fejleszteni, ráadásul egy olyan játékba, ami alapból ugye nem is autós szimuláció... Nem értem a Codi miért nem képes legalább hasonlóra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trollok komolyan
- Windows 10
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest