Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Kösz, de sajnos ez nem segít. Nem is pont így néz ki már F1-nél, és hiába írod át az erre vonatkozó részeket nem jelent semmit. Már végigpróbálgattam ezeket a fájlokat (System és a Dokumentum mappásat is) és bármelyiket módosítom, nem változik a helyzet.
Nvidia kártyáknál az működik elvileg, ha a driverben egy egyedi felbontást csinálunk 59hz-es frissítési frekvenciával. AMD kártyáknál egyelőre nem találtam működőképes megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák

- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest